Time flies – Snart lite ledigt

Ja ni, tiden går lite fort ibland. Jag vill börja med att säga tack till alla fina kommentarer, mejl, samtal etc. efter mitt inlägg från i fredags. Jag har trotsat värken och gjort en del denna vecka. I lördags åkte jag och bästa My på en liten roadtrip till Vadstena där vi käkade lunch och badade i Vättern, ja jag badade… jag är förvånad själv! Men vi hade så mysigt. Välbehövligt att få vara med sin bästa vän! lördagskvällen spenderades med familjen. I söndags förvånade jag mig igen och satt som klistrad framför finalen av fotbolls-VM jag visste inte ens att jag tyckte det var kul.. konstigt vad saker gör med än ibland.

Veckan har gått rätt fort faktiskt, jag går på semester från jobbet på Linköpings kommun nu på fredag så man har verkligen börjat räkna ner. veckan har varit lugn både på jobbet och efter. Jag har rätt mycket värk fortfarande, denna svaka/period av värk är längre än vanligt vilket oroar mig lite. Men har pratat med läkarna förra veckan och kommer höra av mig till dem igen ifall värken inte lättar något. Mycket tid går åt till att vila just nu men igår var jag hos min morbror och firade Emilia som fyllde 30. Det var trevligt men jag var helt slut sen när jag väl kom hem, det blev en lång dag igår så idag efter jobbet har det bara varit vila som stått på schemat. Det är förens nu som Jag faktiskt orkar göra något.

Så nu sitter jag här och passar på att. blogga och dricker te nu när ork finns. Jag tittar även på en konsert av Loic Nottet från tidigare i år och drömmer mig bort till en av hans konserter. Jag skulle verkligen vilja gå men han kommer ju aldrig till sverige… Tidigare idag funderade jag faktiskt på att boka ett flyg ner till Belgien där jag vet att han ska ha en konsert under min semester. Vi får se, skulle vara sjukt kul, jag hade även Schweiz att välja på men det var redan nästa vecka. Har ni någon artist ni verkligen skulle vilja se live?

Nu ska jag fortsätta kolla på konserten innan sängen ropar, ha en fin kväll!

03 comments on “Time flies – Snart lite ledigt

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.