Sommar sommar sommar – semster i all ära!

Det är sommar och jag gick igår på 3 veckors välförtjänt semester från jobbet på Linköpings kommun! Som jag skrivit tidigare så har jag sagt att jag denna sommaren och semestern ska läsa mer, eftersom att jag nu skriver på nästa bok (ja ni läste rätt) så känner jag att jag även vill utveckla mig lite och även se vad mina författarkollegor skriver om så jag har köpt 15 böcker av olika gener som jag tänkt läsa nu. Jag läste mycket mer förr än vad jag gör idag så det vill jag ändra på. Jag tänkt ni skulle få en lite inblick i min bok lista här idag. Jag började för två veckor sen att läsa första boken på listan John Greens ”Sköldpaddor hela vägen ner” en fantastisk bok som skildrar hur det är att leva med psykisk ohälsa. Jag läste ut boken bara på några dagar, från första kapitlet var jag fast! jag tycker verkligen om den och med en liten rädsla samtidigt så hoppas jag att den filmatiseras.

Sen har jag på senare tid bara läst typ kriminalare så denna lista består faktiskt inte av så många av just den genren faktiskt, jag känner att jag behöver läsa lite annat. Nästa på listan är ”Väck mig när det är över” en roman som handlar om moderskap, systerskap och om livet inte blir som man tänkt sig. Den ska bli intressant att läsa, hört mycket bra om den faktiskt.  Sen har vi ”Jag lät dig gå” en bok som börjar med en tragisk händelse när en pojke mister livet i en olycka. Det var också en bok som jag valde efter att ha blivit tipsad och läst om den. Sen köpte jag hela serien om Familjen kring La Stella. Jag garderade mig ifall jag skulle fastna för serien. Det ska också bli spännande man behöver testa nya gener ibland.

Sen kommer vi till några böcker som är i en kriminalare tecken. Jag köpte de två första böckerna av Mikaela Bley som handlar om TV4-journalisten Ellen Tamm. Fastnade för dem böckerna när jag scrollade igenom Adlibris sommarrea. Jag köpte mig även boken ”De sju systrarna” Som handlar om ett gäng systrar som mister sin far. Sen köpte jag Anna Ihréns Fyrmästaren som ska vara den fjärde fristående boken i Smögen serien. Jag har inte läst dm tidigare men kunde inte låta bli att köpa den! Sen har jag ju då konklaven och Hemmet som jag skrivit om tidigare. Så det ska bli väldigt spännande och se hur många böcker jag hinner lsa ut på min semester!

Nu ska jag ta och läsa lite tror jag allt och ännu en kopp kaffe!

Comments

4 november, 2018 at 14:43

Fine way of describing, and pleasant post to obtain data about my presentation topic, which i am
going to present in academy. https://www.stadfirmashahinstockholm.se/flyttstadning/24 mars, 2019 at 07:22

Excellent pieces. Keep posting such kind of information on your page.
Im really impressed by your blog.
Hi there, You have done a fantastic job. I will certainly digg it and individually suggest to my
friends. I am confident they’ll be benefited from this site.26 mars, 2019 at 15:59

I am sure this paragraph has touched all the internet people, its really really pleasant article on building up new web site.28 mars, 2019 at 15:01

Hi there to every body, it’s my first visit of this blog; this website contains remarkable and actually fine stuff designed for visitors.12 april, 2019 at 06:52

Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you ever been blogging for?
you made running a blog look easy. The whole glance of your website is
excellent, as well as the content material!13 april, 2019 at 00:38

I’d like to find out more? I’d like to find out some
additional information.15 april, 2019 at 21:39

Greetings I am so glad I found your site, I really found you
by mistake, while I was looking on Askjeeve for
something else, Nonetheless I am here now and would just like
to say thank you for a fantastic post and a all round interesting
blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the minute but I have
bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please
do keep up the excellent b.20 april, 2019 at 23:26

I enjoy what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting!
Keep up the awesome works guys I’ve added you guys to my personal blogroll.28 april, 2019 at 21:21

Hey would you mind letting me know which hosting company you’re using?
I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads
a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting
provider at a fair price? Kudos, I appreciate it!1 maj, 2019 at 13:34

First off I want to say great blog! I had a quick
question that I’d like to ask if you don’t mind. I was
interested to know how you center yourself and clear your head
before writing. I have had difficulty clearing my thoughts in getting my thoughts
out. I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend
to be lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
Cheers!Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.