Tisdag 24 augusti – Himlen har fått en ny ängel

Ja, då var det tisdag och jag funderade länge på vad titeln skulle vara på detta inlägg, Jag har tänkt blogga men inte haft ork faktiskt. Det är mycket roligt men också tråkigt som hänt sen sist. Jag får börja med det tråkiga. Lördags fick jag beskedet om att himlen fått en ny ängel i form av min fina gammelmormor. Fina Inger gick bort 90år gammal. Hon bodde på hemmet där jag jobbade när jag jobbade inom vården för några år sedan. Det gjorde så ont i mig att se henne ligga där när vi åkte dit på lördagskvällen för att säga hejdå. Men det var väntat och hon var dålig och det var nog skönt för henne. Ja, semestern skulle ju kunnat börja på bättre sätt men ja sånt är livet. Det händer saker man inte kan bestämma över, Vila i frid fina Inger <3

I lördags komm Jocke upp från Jönköping och ja, den kvällen hade ju kunnat bli bättre men vi käkade pizza och kollade skräckfilm närmare bestämt så kollade vi på IT (fråga mig inte varför, jag hatar clowner och jag hatar den filmen….) Men vi har trevligt som vanligt trots omständigheterna. Vi gick en runda på stan under söndagen och jag råkade köpa två t-shirts på Jack & Jones… hehe! Jag försökte låta bli!  Jag har ju egentligen semester men idag fick jag starta upp jobbdatorn och jobba lite för kommunen, det gör mig inget och nu 4 timmar senare är jag åter i semesterläge, dock aningen uttråkad… Måste hitta på något snart!

Jag tänkte jag skulle skriva lite om mitt hår, fick en fråga tidigare om vad jag gör med mitt hår nämligen. Jag bjuder först på en bild på hur mitt hår ser ut om jag INTE gör i ordning det efter jag duschat innan jag går och lägger mig…

Nu var denna bild något mildare då det brukar se värre ut med djävulens lockar haha.. Men för att jag ska undvika det så plattar jag det och sen fönar upp det med hjälp av en fantastisk saltvattenspray från Vision hair care, RUFF. Sen när jag haft i det och det fastnat så har jag i ett vax från Redken, ett Rough pasta 12 som är som ett lättare vax men som passar mitt tjocka hår. Blev tipsad om den av min fantastiska frisör. Det är egentligen allt jag gör med mitt  hår för att få det resultat jag är någorlunda nöjd med, är ju oftast mer nöjd efter besöket hos frisören… konstigt att de kan styla en så bra men när man själv ska försök göra lika så blir det alltid något fel! Men resultatet blir något sånt här,

Jag funderar på att ge mig ut på en cykeltur för att få lite luft och motion innan jag ska laga mat. Juste, jag har också funderat på att börja använda Bullet journals men jag har så svårt att bestämma mig!! Vad tycker ni, gillar ni Bujos? Sen är jag inte världsbäst på att måla och göra så fina bujos som alla fantastiska människor på youtube gör… Men om ni har tips kan ni inte kommentera eller mejla mig dem?!?!

Ha en fin kväll nu vänner!

1 kommentar på “Tisdag 24 augusti – Himlen har fått en ny ängel”

  1. Pingback: Nyårsresumé, Mitt 2018 - del 2 - Albin Adell Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.