Frukost – ny morgonrutin?

Det är lördag och jag har precis ätit en lång frukost som jag försöker få in i min morgonrutin, jag är ingen älskare av frukost egentligen så försöker få mig att äta det igen. Det är ju en fördel att man kan äta frukost riktigt länge. Sitter fortfarande och njuter av en kopp kaffe medan jag hör regnet slå lite löst mot fönstret, det gör egentligen ingenting, rätt skönt trots att jag är en älskare av sol och värme. Öppnar upp fönster på vid gavel och känner den lite friskare luften strömma mot mig. Natten har varit hemsk, kunde inte sova en blund. Vände och vred på mig nästan hela natten, klockan blev både 01, 02, 03 och 04 innan jag tillslut somnade till. Jag brukar sova riktigt dåligt under fullmånen. Nu sitter jag och filosoferar och funderar lite över nya utmaningar inför hösten. Vad ska jag skriva mer om på bloggen och vad ska jag ta för nästa steg? Det är något som återstår och se, Vad hade ni velat se mer av?

Veckan har bestått av en hel del cykelturer, vilket jag börjar uppskatta mer och mer. I onsdags var jag och farmor på begravningsbyrån för att fixa med begravningen till Inger. En känslosam dag men det kommer bli en riktigt fin begravning. Jag ska även börja med att tänka över veckan som gått och börja med att tänka tillbaka och reflektera. Jag ska även planera lite inför nästa vecka som kommer va proppfull av skojigheter! På många åker jag och Carro till Ullared och stannar där till tisdag, det ska bli så mysigt. På onsdag bär det av till Nyköping för lite planering över en spännande nyhet inför hösten. Sen bjuder torsdag, fredag och lördagen på lite jobb i shoproomet. Har ni vägarna förbi så välkommen in på en kopp kaffe.

Dagens frukost bestod av kaffe och havregrynsgröt med inslag av ingefära toppad med pumpafrön, hallon, blåbär och lite honung, supergott!! Det kan jag verkligen rekommendera, man blir verkligen mätt. Ikväll blir det avskedsfest för bästa Emelie som lämnar Linköping för storstaden Stockholm för att plugga! Ska bli superkul så nu ska jag fixa lite i lägenheten och så innan det är dags att ge sig iväg.

Ha en fin dag!

1 kommentar på “Frukost – ny morgonrutin?”

  1. Thank you a lot for sharing this with all of us you really recognize what you are speaking about!

    Bookmarked. Kindly also visit my web site =).
    We will have a link exchange arrangement between us

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.