Allmänt,  Hälsa

Inlagd – Den brutala sanningen om min frånvaro

Det var inte igår och som jag saknat detta! Det går inte att undgå min frånvaro och den brutala sanningen är att jag levt i ett helvete. den 28 juli, samma dag som senaste inlägget faktiskt barra timmar efter publiceringen av inlägget så kollapsade jag och vaknade upp på akuten förlamad i armar och ben, Jag kunde inte röra mig… Bilden är från dag 2 tror jag, inga filter, inga  stylade bilder utan sanningen var att jag mådde skit! Jag har sedan 28 juli spenderat all min tid inlagd på sjukhuset här i Linköping och genomgått en resa jag inte ens önskar min värsta fiende. Det var inte förens för 2 dagar sedan som jag kunde börja känna mina armar igen alltså 10 veckor efter händelsen. Idag kan jag röra höger arm nästan helt och hållet och vänster börjar komma i fatt, HELT OTROLIGT!!! En del av mig själv är påväg tillbaka igen! Jag lever just nu på en euforisk energi som får mig att orka mer och mer! Jag kommer att skriva mer om händelsen och hela förloppet sedan dess då det finns en JÄVLA massa att skriva och berätta om! Men det tar vi en annan dag, jag ville bara kika in och egentligen testa skriva ett inlägg för första gången på över 10 veckor!

På återseende!

7 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *