Inlagd – Den brutala sanningen om min frånvaro

Det var inte igår och som jag saknat detta! Det går inte att undgå min frånvaro och den brutala sanningen är att jag levt i ett helvete. den 28 juli, samma dag som senaste inlägget faktiskt barra timmar efter publiceringen av inlägget så kollapsade jag och vaknade upp på akuten förlamad i armar och ben, Jag kunde inte röra mig… Bilden är från dag 2 tror jag, inga filter, inga  stylade bilder utan sanningen var att jag mådde skit! Jag har sedan 28 juli spenderat all min tid inlagd på sjukhuset här i Linköping och genomgått en resa jag inte ens önskar min värsta fiende. Det var inte förens för 2 dagar sedan som jag kunde börja känna mina armar igen alltså 10 veckor efter händelsen. Idag kan jag röra höger arm nästan helt och hållet och vänster börjar komma i fatt, HELT OTROLIGT!!! En del av mig själv är påväg tillbaka igen! Jag lever just nu på en euforisk energi som får mig att orka mer och mer! Jag kommer att skriva mer om händelsen och hela förloppet sedan dess då det finns en JÄVLA massa att skriva och berätta om! Men det tar vi en annan dag, jag ville bara kika in och egentligen testa skriva ett inlägg för första gången på över 10 veckor!

På återseende!

8 kommentarer på “Inlagd – Den brutala sanningen om min frånvaro”

 1. Åh, kära, fina, underbara, starka Albin!!!! <3 Så oerhört glad jag är över din "återkomst" här på bloggen – och tillvaron i allmänhet – förstås! 🙂 Har ofta tänkt på dig och känt sån oro och sorgsenhet … Önskar dig all lycka och kraft att komma tillbaka ännu starkare ur det hemska! Håller tummar och tår för att HELA du ska bli bra! Kärlek till dig! <3

 2. Så härligt o läsa att du e på bättringsvägen!!! Kämpa goa Albin❤❤❤du e så stark krya på dig!! Kramar Besjana

 3. Älskade människa! Du är en fighter och tack för att du inte använder filter, du är modig som raserar fasader och är brutalt ärlig. Du är en klippa med skriftens gåva kära vän! KRAM

 4. Hello there,

  My name is George, and I was wondering if you would like to have your website albinsjoberg.se promoted as a resource on my blog georgemartjr.com ?

  We are updating our broken link resources to include up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved as a do follow link.
  If you are interested in having your site included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks for your consideration,
  George

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.