Albin Adell Sjöberg

Veckan som gått – Dags för sammanfattning och reflektion

Då var det dags för en liten sammanfattning av veckan och kanske lite reflektion över hur den varit. Det är ju lite speciellt att skriva sånna här listor när man egentligen bara ligger på sjukhus men jag kände ändå för en liten sammanfattning denna vecka. Det är så viktigt att sammanfatta och reflektera över det man gjort/åstadkommit! Det ger en chans för tanke och vad som varit bra och även kunna hitta områden att göra bättre även om jag tycker man ska lägga fokuset på allt positiva. Bilden ovan är egentligen från förra söndagen men den fick hänga med ändå eftersom att jag ÄLSKAR den boken och filmen! om ni inte läst den eller tittat på den GÖR DET! Men nu åter till listan! 

Måndag

Veckan började med en fullspäckad måndag, Arbetsmöte med två fantastiska människor från Influencers of Sweden, Vi jobbade igenom en massa spännande grejer i organisationen men vi tog oss också rätten att umgås. Vi käkade god lunch dock här på sjukhuset men ska inte klaga för det var en av de bättre maträtterna på länge. Inte nog med det så blev det även en tur till stadshuset på eftermiddagen för möte med Vänsterpartiet Linköpings nya kommunfullmäktigegrupp för mandatperioden 2018-2022. Mycket spännande grejer som händer även där.

Måndagen gav mig en känsla av att det börjar bli som förut och jag har kunnat leva igen. Kändes så bra på många sätt även om jag var rätt slut efter den dagen.

Tisdag

Tisdagen bjöd på träning och rehabilitering. Utöver det så var det en lugn dag. Jag har planerat lite för 2019 och fixat inför hemfärden som skulle bli av på fredagen. Bjuder på en halvsuddig bild från när jag tränade i en MotoMed det vill säga en motordriven “cykel” för att försöka få igång mina ben igen. jag har fått testa så mycket spännande grejer för att främja rehabiliteringen under mina 15 veckor här på sjukhuset. Under natten fick jag återigen ett krampanfall som fick min vänsterarm att tappa känsel och rörligheten(IGEN!!) men den varade inte så länge men jag var otroligt slut efter den omgången, så smärtsamt.

Onsdag

Onsdagen bjöd på träning som egentligen varje dag under veckan. Kände mig lite seg under onsdagen så den fick bli ganska lugn utöver träningen. Armen var ju då lite elak mot mig men det funkade ändå. På kvällen så satt jag och pratade med två andra här på avdelningen vilket var väldigt spännande. Så intressant att få prata med personer i liknande situationer.

Torsdag

Började torsdagen med ett besök av bästa My, så mysigt att träffa henne efter kramper och sånt. Jag tränade även denna dag. jag hade en riktig besöksdag då även Pernilla tittade förbi under eftermiddagen. Vi käkade en så jäkla god brownie från 7eleven. Nästan så det övervägs att köpas även idag (söndag).

Just en sån här dag är jag tacksam över mina vänner och familj, det är så viktigt i min situation tror jag att ha stöttning från vänner och familj. Om ni missat det så kan ni läsa min tankar kring familj här på bloggen i ett inlägg jag skrev tidigare idag (söndag).

Fredag

Fredagen bjöd på träning och intressanta samtal här på avdelningen. Skulle fått åka hem men tyvärr blev det inte så med tanke på kramperna några nätter tidigare. Men som det ser ut nu kommer jag få åka hem i början på nästa vecka. Fredagen bjöd även på bra möte kring framtid och jag fick massa inspiration om hur jag ska göra med mina planer för 2019. Håll er uppdaterade p vad det är genom mina sociala kanaler och här på bloggen.

Kvällen spenderades med pappa, syskonen hos min morbror med familj. Vi käkade tacos och hade det allmänt mysigt. kikade på Lars Winnerbäck filmen. Spännande filmatisering om hans liv och musiken.

Lördag

Igår var det alla helgons dag så jag åkte med mormor tillsammans med hennes mamma och Rolf till kyrkogården för att tända ljus hos Axel och Anders. Mysigt. Vi stannade även på ett café som låg i en omgjord ladugård. det var väldigt mysigt måste jag säga. Vi käkade våfflor och fikade.

Kvällen bjöds på spel och intressanta samtal in på småtimmarna här på avdelningen med två andra här som jag pratat en del med. Det var kul och samtidigt skönt att få tänka på annat.

Söndag

Denna dag blev lugn. Sitter och skriver lite blogginlägg och fixar lite. Jag är oroväckande seg idag och har mycket värk så det blev lugnt. Kanske lite film mys med nått gott till. Jag skulle ha gått på regiongruppens gruppmöte inför regionfullmäktige men jag måste lyssna på kroppen och den orkar inte just idag. Hur som helst så är det imorgon en ny vecka med nya händelser och planer. Vi lämnar nu vecka 44 bakom oss och blickar framåt, välkommen vecka 45 vad ska du bjuda oss på?

 

Vad har ni för planer för veckan och när brukar ni planera för veckan? Jag försöker få in rutin på att planera veckan varje söndag efter tips från en fantastisk planerare och inspiratör Dorotea Pettersson!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.