Cravings på djur…

Den senaste tiden har jag börjat få extremt mycket cravings på att skaffa mig ett par fyrbenta vänner. Ja ni läste rätt inte bara en fyrbent vän utan flera. Jag älskar verkligen djur! Så fort jag blir bättre och hemmastad efter denna sjukhusvistelse så ska jag skaffa mig några små vänner. Just nu vill jag verkligen ha hund men skulle kunna tänka mig en och annan kattunge med! Vet inte hur många av er som minns min älskade Calvin som jag fick dela mitt liv med under några månader 2016. Saknaden är fortfarande enorm!
Fina Juni!
Men på senaste tiden har hund stått högt på min lista, jag vill verkligen ha en liten krabat att gå promenader med och bara mysa i soffan med. jag vet precis som min allergiska mamma vet att jag kommer och leva med en massa djur i mitt hem så det är väl bara att börja! Ungen skulle bli förvånad över att jag har både hund och katt. Men lite hänsyn till mamma har jag så jag måste hitta en allergivänliga hundras! Har funderat på en sån här Samojedhund, de är ju för gulliga! Har ni några andra förslag? Jag tar tacksamt emot förslag!
Calvin älskade att ta plats…
Jag kunde inte låta bli att bjuda på en till bild på finaste Calvin! Det får avsluta dagens inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.