En dag av egentid – Man måste våga testa något nytt!

Även om jag tillsynes kanske har det ganska chill just nu med sjukskrivningen och att nu äntligen få vara hemma men ibland måste man unna sig saker och ha egentid. Jag tog mig alltså den tiden idag, trots ett litet möte med ordförande för influencers of Sweden så har jag idag bara tagit det lugnt och vilat upp mig. Jag hade sedan tidigare bokat in en tid hos bästa frisören, Anna på Hagdals & Co. Hon vet precis vad jag vill och jag låter henne alltid få fria tyglar! Jag ville ha något hastigt och är helt förälskad i min nya färg! Skönt med en mörkare ton som ändå innehåller lite värme! Var lite trött på det blonda jag haft nu under något år. Idag har jag även gjort något jag inte tänkte! Jag gick spontant in hos en barberare efter frisören och fixade skägget med kniv vilket var väldigt spännande och jag kommer verkligen göra om det! Dock inga bra bilder på resultatet men det kommer! Ville bara kika in och säga hej och jag lever!

Ha en fortsatt fin kväll!

1 kommentar på “En dag av egentid – Man måste våga testa något nytt!”

  1. Pingback: Veckosummering – oj vad det går! – Albin Adell Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.