Veckosummering – oj vad det går!

Då var det ännu en vecka som gått..Det har hänt en jäkla massa och det är söndag och dags för veckosammanfattning och reflektion. Kan inte riktigt smälta att det redan är november och vecka 45 redan passerat. Måndag Måndagen bjöd på lite överraskningar, först såg det ut som om jag inte skulle få åka hem riktigt men som dagen gick så fick jag beskedet att du får åka hem! SÅ FANTASTISKT! Jag packade mina väskor och mina bröder kom och hjälpte mig hem. Vilken känsla att få vara hemma.
Tisdag Första dagen hemma så var det full fart, första mötet för mandatperioden i Regionfullmäktige och Kommunfullmäktige. En dag som började vid 9 och jag var väl hemma till runt 16. Ska bli en spännande mandatperiod som politiker i region och kommun. Jag avslutade även dagen med styrelsemöte med Influencers of sweden, ett jäkla härligt gäng det där! Onsdag Onsdagen bjöd på vila och ett besök till frisören, ett väldigt behövlig besök hos bästa frisören i stan. Jag skrev ett inlägg om besöket som ni kan läsa här. Annars var onsdagen otroligt lugn och jag fick en välbehövlig vila.
Torsdag Torsdagen började också lugnt och behövligt. jag vilade i stort sätt hela dagen och avslutade med att åka till IKEA med min mamma och syster. En mysig kväll med mat och en del shopping… hehe! Jag köpte en kaffe/tepress bland annat och lite annat smått man tydligen måste ha i sitt hem och sen slank det väl ner lite saker som man kanske inte riktigt behöver! Fredag I fredags hämtade mamma mig tidigt för att ta med mig till vår butik i Åtvidaberg. Så roligt att få se butiken igen efter så lång tid. Det kändes så jäkla bra att vara där igen. Annars spenderades kvällen i sängen med gott och film.
Lördag Igår var jag på Linköpings konsert och kongress för att se Vallarnas föreställning ”Gänget i 57:an” tillsammans med Carro. Så jäkla bra, skönt att få skratta en hel del under ett par timmar tillsammans med gott sällskap. Annars så var dagen och kvällen lugn.
Söndag Dagen har varit jättelugn. Jag har varit rätt trött och orkade upp ur sängen vid 11 idag. Inte likt mig men kroppen orkade inte idag. Så dagen har spenderats framför serier och bara slappat. Imorgon är det dags för en ny vecka och på tisdag börjar jag på dag rehab för att få igång resten av kroppen och häva denna förlamning. Snart så kan jag gå igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.