Albin Adell Sjöberg

Tacksam & släpper nyhet!

Jag är så otroligt tacksam över alla fina kommentarer och samtal kring den psykiska misshandel som jag blev utsatt för. Jag kommer fortsätta kämpa vidare och jag hoppas ni fortsätter läsa delarna som är kvar! Inte nog med det så har jag idag bestämt mig för att lansera en föreläsning!

Jag kommer under 2019 att åka runt och föreläsa om just den psykiska misshandeln och att vara sjuk. Föreläsningen kommer heta “Att vara maktlös och utsatt” En föreläsning om att leva med sjukdom, vara utsatt för psykisk misshandel och psykisk ohälsa. Jag kommer öppna upp mig kring hur jag mådde efter misshandeln och hur jag tar mig vidare.

Jag vill upplysa och få fler att våga prata om känslor och händelser som egentligen borde polisanmälts. Vi ska inte tystas. Jag kommer även att belysa hur en vårdpersonal bör vara i min föreläsning så se till att boka mig under 2019! prata med er chef, rektor, fritidsledare, tränare, kollega eller vänner så ser vi till att boka ett bra datum så snackar vi! Mejla er förfrågan till info@albinsjoberg.se

Bilden, den är från en föreläsning för barnoperations personal på Linköpings universitets sjukhus där vi pratade barns rättigheter och skyddad identitet.

Återigen, tack såå jättemycket för alla kommentarer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.