Det stavas KAOS

Ja ni… var ska jag börja? De senaste dagarna har varit KAOS här på bloggen. Vaknade upp igår till att bloggen låg nere.. Tydligen har något blivit fel i en server i samband med att jag flyttade från ett webbhotell till ett annat. Man kunde inte lokalisera var problemet var och ja en del saker har försvunnit men jag hoppas fler inlägg hotar tillbaka igen… Jag hoppas att ni ändå tycker nya designen är skaplig för det är ungefär det bästa jag kan göra by the moment! 

GLÖM INTE! Del 2 av min berättelse om den psykiska misshandeln jag var med om är publicerad nu! 

Jag har dessutom lyckats bli sjuk på detta men i skrivandes stund så känner jag mig lite bättre, kan va alla lite te jag slukat i mig och eventuellt alveolen som tagit ner febern. Men jag har inte tid att bli sjuk just nu. Jag måste ju träna och fixa! Men tempot blir lite långsammare nu och vi får se vad som händer framöver, hoppas på att vakna upp imorgon och vara både piggare och känna mig bättre. 

För er som undrar så ser ni att julkalendern också är försvunnen och tyvärr går den tydligen inte att få tag på igen så jag kommer tyvärr ställa in kalendern men kommer att prata lite om filmtipsen under december ändå!

Gällande bilden så förstår jag inte varför jag varje gång jag ska ta selfies ser så allvarlig ut…. aja what to do! Hoppas ni alla får en fin kväll! Ville bara uppdatera er kring kaoset som jag snart hoppas är över vad gäller bloggen. Detta är en influencers mardröm kan jag säga! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.