Bosätta sig utomlands?

Något jag ofta funderar på är om jag skulle ta och bosätta mig utomlands en stund. Som ni vet så älskar jag att resa runt om i världen och åker gärna både en och två gånger till olika destinationer. När jag börjar fundera på att lämna sverige en stund så kommer det oftast saker emellan som egentligen inte är negativa men som gör att jag inte flyttar.

Men det bästa som finns är att scrolla runt bland resor och destinationer men nu har jag fått ett nytt guilty pleasure, leta bland lägenheter runt om Europa. Det skulle vara spännande att åka iväg en månad eller två och leva i något land och komma in i deras kultur. För mig med EDS så mår ju mina leder så mycket bättre i värmen så det skulle vara fantastiskt att få lämna kylan och vintern här för lite värme. 

Mallorca 2018

Just nu är jag rätt inne på att hyra lägenhet i Spanien eller Italien som det ser ut just nu. Vore kul om man till slutet nästa år kunde göra en sån resa och vem vet, kanske skulle jag ta och skriva på uppföljaren till boken? Eftersom det inte blev så mycket åka för mig i år så tänker jag att jag måste kompensera upp det lite. 

Tänkte jag skulle berätta lite om vilka städer det lutar åt just nu här på bloggen. 

Cadaqués, Spanien 

Det verkar vara en mysig ort i Spanien som har nära till havet. Det ligger också nära Frankrike.  Lägenheten var typisk spansk och jag tror det skulle vara kul och spännande att bo i Spanien en stund och komma in i kulturen och laga mat med deras råvaror. Ibland låter jag som om jag vore mycket äldre än vad jag är men visst vore det mysigt ändå?

Roses, Katalonien Spanien

Ännu en stad i Spanien är Roses. Där hittade jag en mysig lägenhet som låg nära havet. Det bästa med den var också att den låg minuter i från centrum och det tycker jag är viktigt. Att jag väljer små städer istället för de stora turist städerna är nog för att jag vill ge landet en chans att visa sitt sanna jag. 

Santa Maria di Leuca, Puglia, Italien

Den lägenhet jag hittade här var så typisk italiensk och mysig, också den bara 150 meter från havet. Jag vet egentligen inte vad som fick mig att fundera på Italien men jag kom över lägenheten och blev lite intresserad. 

Jag var även lite inne på att hyra lägenhet i Frankrike men jaga har inte hittat någon nämnvärd ännu så det avvaktar jag med. Skönt att få drömma sig bort lite när det rör sig runt om kring en och man sitter här i sin rullstol och vill mycket men är begränsad. 

Mallorca 2018

Jag kommer i nästa inlägg att skriva lite om mina reseönskningar inför 2019. Var vill jag åka då? Ja ni fattar. Jag kommer också att prata lite längre drömresemål. Jag tyckte det var ganska intressant att skriva lite mer om resor och utlandsvistelser, vill ni läsa mer av det framöver? 

1 kommentar på “Bosätta sig utomlands?”

 1. Fantastic items from you, man. I’ve be aware your stuff previous to and you’re just
  too magnificent. I actually like what you have bought here, certainly
  like what you are stating and the best way wherein you assert it.

  You make it entertaining and you still care for
  to keep it wise. I can not wait to read much more from you.

  That is really a wonderful website.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.