Mina reseönskningar inför 2019

Det börjar bli dags att fundera på vad man ska göra under 2019. Som jag skrev i förra inlägget så vill jag resa mer eftersom jag älskar det. Jag kunde ju inte resa så mycket i år. Men nu sitter jag här och funderar på var jag skulle vilja åka under nästa år! Vem vet kanske blir det någon eller några av dessa under nästa år. 

Prag, Tjeckien 

Jag skulle absolut kunna tänka mig åka tillbaka till mitt fina Prag igen, jag har ju en lite förkärlek till den staden av någon konstig anledning. Det är en mysig stad som man vid flera gånger besökt och byggt minnen i. Prag är så mysig att bara gå runt i. Sen att det är billig mat och shopping det är ju bara ett plus. 

Prag, Tjeckien  2017

Korfu, Grekland

Alltså vem skulle inte vilja åka tillbaka till denna vy? att vakna upp varje morgon och se havet och kunna ta trappan ned till stranden. När jag var där 2016 så sa jag till mig själv, hit ska jag igen men snart går vi in i 2019 och jag har inte återvänt än men kanske blir det just Korfu 2019! 

Korfu, Grekland 2016

Rhodos, Grekland

Så mycket minnen! Jag gillade verkligen resan till Rhodos förra året. Även om den slutade i kaos, läs om det här.  Men Rhodos är en mysig ö och livet där var fantastiskt. Sen var jag ju där med min bästa vän och det var ju även där vi träffade våra travelbuddies från Norge. 

Rhodos, Grekland 2017

London, Storbritanien

Jag var i London 2015 över nyår och wow det var helt fantastiskt. London är verkligen en stad där jag kan gå runt i timmar och njuta av gatorna och arkitekturen av staden. Jag skulle verkligen tänka mig en weekend i London under nästa år. 

London, Storbritanien, 2015

Gud vad man börjar längta utomlands när man skriver om alla resmålen. Nu har jag ju gått igenom en del gamla resmål som jag vill besöka igen men inte riktigt vad jag skulle vilja till så här som följer kommer några resmål som jag skulle vilja göra. 

Budapest, Ungern

Budapest är en stad jag velat besöka länge men aldrig kommit till skott. Jag har hört så mycket om denna fantastiska stad. Har ni varit i Budapest? undrar om det blir en weekend i Budapest kanske under någon långhelg nästa år. 

Budapest, Ungern, Lånad bild. 

Lissabon, Portugal

Alltså Portugal, detta vackra land. Jag skulle verkligen vilja besöka Portugal och särskilt Lissabon. Det verkar vara ett genomgående tema med vackra äldre städer och havet bland mina resmål just nu och jag vet egentligen inte varför men det är ju så vackert. 

Aerial view of Lisbon, Portugal. Sao Jorge Castle in a summer day LÅNAD BILD

Jag vet inte varför min blogg blev så inriktad på resor de senaste dagarna men nu vet ni lite mer kring mina önskemål och tankar om resor för kommande året. Jag planerar även att vlogga och bolag en hel del under mina resor framöver och skriva om allt som händer. Ha nu en fin fredagskväll så ska jag fortsätta drömma mig bort bland resemagasin och lägenhetsletande. 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.