En liten hälsning…

Jag tänkte egentligen inte skriva om det men nu kände jag plötsligt att jag var tvungen! Jag har fått otroligt mycket fin respons på min miniserie om den psykiska misshandeln som hände mig när jag låg inne. Jag fick också idag höra att inläggen nått fram till rehabmedicinska avdelningen där jag låg den största delen av tiden. Det var ett otroligt intressant samtal. Som jag även är glad över för det betyder att det når fram och i någon form kanske det även gör skillnad!

Jag  vet att det är lätt att man läser väldigt selektivt när man nås av dessa texter och jag tänkte inte göra en grej av det men kände nu efter en del tänkande att jag borde förtydliga allt lite…

När jag valde att offentliggöra den psykiska misshandeln handlade det inte om att allt var negativt under hela tiden på sjukhuset utan inläggen var riktade mot ETT särkilt fall och inte mot hela vistelsen. Jag vill poängtera att det INTE är okej med psykisk misshandel och jag kommer fortsätta prata om det och att det här inlägget handlar om det som var bra!  Jag kommer inte förneka varken för mig själv eller andra att det faktiskt hände utan bara förtydliga!

’Jag träffade många fantastiska undersköterskor, sjuksköterskor och läkare etc. Som jag verkligen vill tacka. Jag vill också vara tydlig med att det är viktigt att man läser HELA texten innan man drar slutsatser om texten. 

Om man bortser från den psykiska misshandeln så hade jag en bra tid på sjukhuset. Det är aldrig roligt och man mår ju väldigt dåligt på sjukhuset så någon fantastisk vistelse var det ju inte men det är det väl aldrig på sjukhuset? 

Slutligen så vill jag säga till er, ni vet vilka ni är. Jag är otroligt tacksam över  att ni tog hand om mig i min svåraste stund. Det var många av er jag verkligen kunde förlita mig på och som verkligen hjälpte mig bli bättre!

Ett särskilt tack till den sjuksköterskan som fanns där när det var som jobbigast! Det betydde mycket! 

Vill ni läsa inläggen om den psykiska misshandeln finns dem här!

Del 1: https://www.albinsjoberg.se/2018/11/27/att-kanna-sig-maktlos-och-utsatt-del-1/

Del 2: https://www.albinsjoberg.se/2018/12/04/att-kanna-sig-maktlos-och-utsatt-del-2/

Del 3: https://www.albinsjoberg.se/2018/12/11/att-kanna-sig-maktlos-och-utsatt-del-3/

02 comments on “En liten hälsning…

    • Albin Adell Sjöberg , Direct link to comment

      Det är så sjukt att vissa kommer undan med så mycket och får jobba kvar… personen är på helt fel plats…

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.