Change is coming!

Hörrni, nu är det dags, nytt år och nytt jag! Change is coming for you! Det är dags att utvecklas och förnyas. under kommande veckor innan nyår så kommer bloggen att förändras utseendemässigt och innehållsmässigt ändras det lite efter nyår. 

Vad innebär förändringen? 

Jo, det är så att jag har bestämt mig för att ändra om min nisch lite, jag har drivit en livsstilsblogg nu i ca 6 år och det är dags att gå vidare. Jag vill också gå tillbaka till mina rötter, det som bloggen handlade om i början, Mina nya områden blir… trumvirvel! 

Mode – Det är dags för mig att verkligen ta tillbaka det jag verkligen gillar, mode! Killar kan bry sig om hur man kör sig och tänka på sitt utseende utan att bli stämplad av att tillhöra en viss sexualitet. Mode och sexualitet är inget att förknippa! Jag kommer prata mer om mode, trender och mitt egna intresse under 2019. 

Interiör – Min andra passion är inredning och det säger sig själv att det är just det jag borde skriva mer om. Så därför blir det ett av mina områden för 2019.  Lite större insyn i min inredningsbutik utlovas också!

Entreprenörskap –  Något som präglat min vardag de senaste åren är mitt entreprenörskap. Så jag kommer prata mer om entreprenörskap och mitt företagande. Även om min projekt inom företagen och vad jag sysslar med under 2019. Föreläsningar och allt där till. 

Det är alltså mina områden för 2019, ska bli otroligt spännande att utveckla dessa områden under 2019 och jag hoppas ni kommer tycka om det och fortsätta läsa. Nytt för 2019 är också att jag kommer börja VLOGGA! Albin is coming to youtube! Jag kommer fortsätta prata om viktiga frågor som t.ex. den psykiska misshandeln och rättvisa dela med mig av mina resor osv för det har ni ju verkligen gillat men mina fokusområden har förändrats!

Varför gör jag denna förändring? 

Jag gör den här förändringen för att kunna nå ut bättre, göra bättre material och känna mig tryggare i mig själv och i arbetet med bloggen. Jag har känt under 2018 att jag börjat tappa vad det är jag egentligen bloggar om och nu behöver jag hitta struktur och tillbaka till det som ger mig energi och lust! Jag har mina mål och nu når vi dem tillsammans!

Nu vet ni varför sidan kan komma att se lite annorlunda ut men allt börjar efter årsskiftet. 

För att inte missa när bloggarna kommer ut så gå in och prenumerera på kanalen redan idag! 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.