Godmorgon torsdag

Det är torsdag och det är bara några dagar kvar till julafton. Jag startar denna torsdag otroligt lugnt med kaffe och King Magazine. Denna vecka har bestått av tidiga morgnar så det var skönt att få en lugn morgon som man kan njuta av. Idag ska jag städa lite är tanken. Men innan det så tänkte jag passa på att blogga lite. Det har varit rätt tyst här ifrån en vecka och ja jag har inte haft någon energi eller lust till det. Det har varit så mycket annat plus att inläggen om den psykiska misshandeln tog mycket av min energi men så värt att skriva det! 

Något jag gillar att dricka på morgonen är ju kaffet, men jag har också hittat min nya grej, kaffesirap! I butiken jag driver fick vi i höstas in ett nytt märke, Nicolas Vahé. De gör bland annat kaffe sirap och jag älskar deras vanilj sirap! Den med Oatlys havremjölk är en fantastisk kombo! 

I veckan var jag hos bästa frisören i stan och gjorde mig fin inför jul och nyår! Efter nästan ett år av försök till övertalning så lyckades min frisör få mig att gå med på att framhäva mina lockar istället för att ta bort dem. Så nu har jag alltså en lite ny frisyr som framhäver mina naturliga lockar… Ja nu får ni se något som ni inte sätt på flera år men en lockig Albin! 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.