Julen närmar sig!

Då är det bara några få dagar för innan det är julafton. Julen närmar sig med stormsteg, var det inte sommar nyss? Jag har redan införskaffat mig året fula jultröja! Får väl se hur länge den är på innan de finare kläderna åker på! Det är alltid spännande när man ska planera hur man ska se ut när man har en rullstol att tänka på… Inte det roligaste men man kan se bra ut ändå! Vi får väl se vad julen bjuder på i klädväg! 

Igår så samlades kompisgänget dock med några bortfall men som sagt igår samlades vi för vår årliga julmyskväll. Vi körde julklappsspelet och drack och åt gott. Supermysigt. inte för att vara den som är den men jag hade tydligen tur i spelet, jag vann flest paket. Blev en liten övningsomgång för mig eftersom att vi i familjen ska köra det på julafton också, kanske har turen försvunnit då men man kan ju hoppas på att den är kvar. 

Idag blir det lugnt, jag fixar det sista inför jul, slår in de sista paketen och städar lite. Kanske ska jag till och med ta och tvätta lite, känns lite lyxigt men ändå. Lite seg med tanke på att gårdagen men vad gör väl det för jag hade otroligt trevligt och då gör det inget att kroppen är lite seg idag. 

Jag är så otroligt spänd över vad ni ska tycka om allt nytt som kommer under 2019. ag är särklit nervös över mina vloggar som kommer upp på YT under året. Känns så läskigt att ta steget in i en ny del av mitt sociala medie arbetande. 

Ha nu en fin lördag allesammans! 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.