Nyårsresumé Mitt 2018 – Del 1

2018 börjar gå mot sitt slut och det är dags att sammanfatta året som gått och börja blicka framåt för 2019. Så med denna nyårsresumé ska jag ta ut de viktigaste punkterna av året, Det har tyvärr inte varit det bästa året för mig men det ända man kan göra nu är att blicka framåt och se möjligheterna som kommer. Jag kommer nu att publicera 

Januari 2018

Januari

Under Januari i år så tog jag tydligen en del bilder i en smutsig spegel. Men ack så nöjd jag var med min nyinköpta rock från Zara. det var också under den perioden jag hade mössa eftersom att en frisör bara en stund innan hade förstört mitt hår något extremt. Tog fram tills jag tror det var förra klippningen som min frisyr sa att det faktiskt var helt återställt igen. 

Det hände även en annan spännande sak under januari. Jag släppte min debut bok, ”Inatt vänder lyckan” SÅ SJUKT! Det är fortfarande overkligt att jag har publicerat en bok. Vilken dröm. 


Under januari var mamma och jag även uppe i Stockholm och Formex mässan för vår årliga inköpsresa. Vi bodde på the winery hotell, ett mysigt hotell i Solna. Det fanns så himla mycket att inspireras av på mässan och vi kom hem med massa spännande nyheter till butiken. 

Februari 

Under februari så var fokus på jobb och organisationsliv. Jag jobbade fortfarande i stadshuset och drev Hemma Design i Åtvidaberg. Men jag jobbade också mycket med mig själv vad gäller egentid och planering. Jag ville skapa struktur i livet och skapa en organiserad vardag.  Annars var februari en av de lugnare månaderna under året. 

Jag gör ju som ni vet ofta om i min lägenhet och det bjöd även första kvartalet av året på och svaret på det ni tänker, nej det ser inte ut så längre… Det har jag ändrat både en och tv gånger sedan dess. 

Mars

Mars bjöd på en heldel företagande och en massa aktiviteter. Jag blev mer och mer involverad i ett projekt i handelsområdet i Åtvidaberg, eftersom att jag blev sjuk så är jag idag inte aktivt med i projektet längre tyvärr. Under februari och mars ändrades också min arbetsförmåga vilket var tråkigt men som ni vet så har jag ju varit sjukskriven på olika nivåer sedan november 2017 men från mars jobbade jag enbart 50%. 

Motala, mars 2018

Under mars var jag och min dåvarande kollega Anjelica på en miniturné och pratade om ungas inflytande vilket var väldigt kul och intressant. Vi föreläste i bland annat, Motala, Norrköping och Linköping. 

Påsken kom tidigt och den spenderades hemma hos familjen med tre rätters och massa mys. 

April 

April bjöd på en spännande blandning skulle jag säga. Jag var i radio för att prata om Ungdomspodden som jag då var programledare för. Jag jobbade också med massa underbara engagerade ungdomar under april vilket var väldigt roligt. Jag åkte på en spontan resa till Spanien med min fina familj sådär i mitten av april. 

Under april förändrades även min stil lite grann, håret blev bättre och jag testade en helt ny stil i klädväg som jag var väldigt nöjd med. Jag är ju den som älskar att byta och utveckla mina stilar. Man vill inte se likadan ut för länge eller hur? 

Jag avslutade april på bästa sätt med en medlemsträff med Influencers of Sweden på Linköpings nyaste hotel, The box hotel. En otroligt lyckad helg med influencers från hela sverige måste jag säga. Sen var det otroligt kul att få se hotellet före invigningen. 

Maj

Maj var en både tuff och rolig månad. Mycket som skulle förändras för månaden var slut. Jag skulle sluta i stadshuset för ett nytt jobb ett kvarter ner och jag skulle också sluta som programledare för Ungdomspodden, podden jag startade tillsammans med Anjelica Johansson under 2017. 

Under maj gjorde jag också mitt första författarbesök med min bok. En helt galen dag men ack så roligt ändå! Jag är fortfarande i chock över att folk köper min bok och att så många kom förbi! Jag hade även en följeslagare under en tid av lilla Juni som hängde med mig i ett par dagar. På bilden var hon lite trött på att sitta på kontoret i Åtvidaberg tror jag, haha. 

Något annat skoj som hände var att jag bestämde mig för att tatuera mig i maj, något jag älskar. Jag planerar nu en återkomst till stolen för att måla mer på armen. Men jag gjorde äntligen men omtalade kompass! 

Juni

Under juni så började jag på ett nytt jobb inom Linköpings kommun och fortsatte driva Hemma Design. 1e juni släpptes även mitt sista avsnitt som programledare för Ungdomspodden, ett otroligt känslofyllt avsnitt med avtackning och ni vet ju att jag då inte kan hålla tillbaka tårarna. Överkänslig? ja ibland blir det nog så! Men vad gör väl det! 

Trots att jag lämnade stadshuset kan jag ju inte låta bli att träffa mina fantastiska gamla kollegor så under juni hann vi med en AW som var väldigt trevlig! Som ni ser hann jag tydligen med ännu en ny frisyr och stil! 

Jag tog även emot en utmärkelse från IQ tillsammans med Anjelica och Patricia för arbetet kring uppstarten av gymnasiet i Linköping och för ökat ungt inflytande i kommunen. 

Stadshuset 7 juni, 2018

Under juni var jag även och såg Emil Assergård live ute på vishan utanför skövde. Spännande men sååå bra han var! Min bror tog även studenten under juni och det känns ju helt otroligt… att han är så stor?!?! 

Det är ungefär så här långt vi hinner i detta inlägg, del två kommer om ett par dagar så håll utkik här på bloggen! Nu lägger jag den här delen av året bakom mig och blickar framåt, vad ska jag göra för att göra 2019 års första halvår till det bästa? 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.