Självinsikt är viktigt!

Ja ni, nu är det bara timmar kvar av 2018 och nya året gör intåg med nya spännande planer. Något som jag gjort senaste dagarna är att jag tagit tid att reflektera och fått en hel del självinsikt. Jag har funderat en heldel och jag har kommit fram till en massa saker, reflektion och självinsikt är så skönt ibland. Särklit när det kommer plötsligt. Så detta inlägg blir också lite ut av ett announcement! Det är kanske inte något jättestort egentligen men jag har kommit fram till något nytt, något som kommer vara mer naturligt för mig och det är lite så jag kommit fram till saker.

Jag kommer inte att fortsätta skriva på serien om Patricia Svensson. Jag har kommit fram till att det inte är rätta spåret för mig utan jag kommer att utveckla mitt skrivande och jag har hittat ett sätt och en genre som passar mig perfekt. Jag kände mig inte riktigt hemma när jag skrev ”I natt vänder lyckan” Jag säger inte att jag aldrig kommer skriva på Vårö serien men det kommer i vilket fall att dröja. Vad jag kommer satsa på nu kommer jag hålla hemligt ett tag fram tills jag tar mig vidare i skrivandet.

Ingen kan gå tillbaka och starta en ny början, men alla kan börja idag och skapa ett nytt slut.


– Maria Robinson

Något annat jag beslutat är att lämna mitt bokförlag. Jag har känt mig utnyttjad och lurad vad gäller royalties för boken bland annat. Inget kontrakt är värt det jag gått igenom. Jag kommer att söka mig till andra förlag när nya boken tar form. Jag har idag meddelat mitt förlag detta och önskar att inte göra en stor grej av det och jag ville informera er läsare om vad som händer. 

Det som kommer nu är en tid av utvecklande och jag ser möjligheter att visa vad jag går för. Jag hoppas ni kommer fortsätta följa mig på min resa och sen när det väller dags läsa mitt nya material. Jag kommer inte att ha någon tidspress på boken så vi får se när det är dags för nya boken att släppas. Jag håller er uppdaterade. 

Ta hand om varandra och njut av de sista timmarna av 2018.

1 kommentar på “Självinsikt är viktigt!”

  1. Pingback: Skriva, skriva, gos! - Albin Adell Sjöberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.