Tulpaner, Ananas & en apa

Igår inhandlades årets första tulpaner, vita såklart! Jag tycker verkligen att tulpaner gör min hylla mer levande. Sen handlar det ju såklart vad man har runt om och som tur är fick jag två otroligt fina guld ananaser. Lilla apan fick även stå kvar denna gång också. Eftersom jag varit hemma och sjukskriven så länge så har jag börjat tröttna på hur det ser ut här och försöker göra om lite med det jag kan så just nu blir det mycket omflyttningar. Det är ju det här med årstrender, vad blir nästa och vad kommer vara nästa inslag i min lägenhet? 

Jag gillar ju som ni märkt gillar jag både ananas och apor i min inredning, ganska konstig blandning men jag blev lite förälskad i dessa små apor och var tvungen att ha dem. Det har varit lite av en trend under 2018 att blanda in djur av olika slag i inredningen. Jag tycker att det är helt rimligt för det blir ju så snyggt. Har även en mässings giraff någonstans men den har inte riktigt fått sin plats ännu. Det kanske faktiskt är så att den går en mörk framtid till mötes när den plockas ned i någon låda. Vi får se helt enkelt, jag kan inte bestämma mig. 

Lite trender som kommer under 2019 verkar vara, 90-talets återkomst, marmormönster men även färgen gul… den sista är jag skeptisk mot, det kommer nog inte att komma in något gult i min lägenhet men åh andra sidan året är inte slut, jag har tid på mig att övertalas. Jag har aldrig gillat gult och har väldigt svårt för att inreda med gult, men åh andra sidan är jag mer för en stilren svart/vit/grå inredning med inslag av färger så kanske inte så konstigt. Men nu är det tulpaner som bli nya inslaget i min lägenhet kommande tid. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.