Vårgarderoben?

Solen har stått högt idag och jag har njutit som bara den! Här i Linköping har det varit några plusgrader. Man blir ju så glad när solens strålar slår mot ens ansikte. Man får en gnutta hopp om att våren kan vara påväg och då kom jag och tänka på att man kanske skulle fundera lite på vårens garderob! Kan ju vara bra att vara förberedd när det blir varmare och nalkas vår. Nu tänker några av er att ”är jan inte galen, det är mitten av januari” men jag tycker det är hög tid att fundera på vårens garderob för då går tiden lite snabbare.

Jag tänkte dela med mig av några tips på saker som frå följa med till vårens garderob!

Första: jag köpte en hel del nya grejer under hösten som inte riktigt kommit till användning så det kommer att få göra entré i vår. Denna rock är helt fantastisk så den kommer att användas en hel del. Jag tänkte även låta halsduken från Lexington som är en av mina favoriter få följa med samt vita sneakers så klart!

Jag kommer göra en del repriser från förra våren med kläder som fortfarande är lika trendiga som då. Men det är också tiden för bomberjackor och tygskor. Här kommer en mer streetstyle inspirerad look. Till detta kan man också lägga till en hoodie för de lite kyligare första vår dagarna.

Jag äger inga a bilderna utan har tagit dem från olika onlineshoppar med tillåtelse. Här var två olika tips på vårens garderob, vad tycker ni? Är ni redo för våren?

Det kommer komma fler moodboards med outfittips framöver som en del av den nya bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.