Skriva, skriva, gos!

Ja, som ni vet så skriver jag ju numera på min nya bok och jag hade planerat in en del skrivande under veckan efter att spärren släppte förra helgen. Jag har hittat ett sätt att skriva som jag är bekväm med och jag längtar efter att få del med mig av materialet till er. Men denna vecka har jag också varit hundvakt åt lilla Juni, familjens hund. Hon har inte riktigt varit på samma plan som jag vad gäller att jag skulle skriva och tyckte hellre att jag skulle gosa med henne och leka. Så ja, skrivandet fick vänta och jag har spenderat mycket tid åt gos och lek med denna charmören. Det är rätt svårt att säga nej när hon vill gosa för det är ju bland det mysigaste som finns att få gosa med hundar.

Men lite skrivande har det ändå blivit. Jag har kommit en bit och det känns så skönt. Författarskapet är ju något som ingår i mitt entreprenörskap och jag är så stolt över mig själv att jag kom förbi skrivarspärren och kom till de slutsatser jag skrev om tidigare, läs mer här. Det var ett lite tuffare år sedan min debutroman släpptes och med tanke på allt strul med den under året så har skrivandet varit jobbigt men som sagt nu har det vänt! Nu får vi se hur jag lägger upp skrivandet inför nästa vecka!

Comments

21 januari, 2019 at 14:28

ÅH så trevligt med gos av Juni samt trevligt att läsa att även du skriver 😀
Trevligt att läsa din blogg och du är aktiv både att skriva bok, podd och skriva här i din blogg. Önskar dig en god fortsättning i ditt skrivande och ja även med fortsättning av allt annat också förstås 🙂
Vänligen TinaLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.