Tid – Planering och egentid

Det här med att planera och strukturera är något jag börjar bli bättre på, När folk kollar i min kalender blir dem ibland förvånade över hur jag som sjukskriven kan ha så mycket på schemat men kollar man på vad jag har schema lagt så är det för det mesta Rehab och dagar att skriva blogginlägg men också egentider, när ska jag INTE jobba med mina sociala kanaler? Låter det konstigt?

Det är inte så konstigt för människan funkar så, Ibland när man haft en hel del på schemat så glömmer man ibland bort tid för sig själv. Egentiden är viktig det är där vi kan reflektera och hinna tänka. Jag har varit fruktansvärt dålig på egentid under de senaste åren men har nu tagit till mig att det är något som jag måste prioritera. Det är också något annat, prioritering ibland är det bra att visa för sig själv en prioriteringsordning genom att schemalägga olika aktiviteter som behövs genomföras.

Vad gör ni på era egentider? Jag funderar på att skriva ett inlägg om vad jag hittar på, skulle det vara intressant?

Idag kommer jag att fixa lite till bloggen eftersom den stått lite vilande ett tag och sen ska jag förbereda inför min trip till Stockholm på fredag när jag ska få spendera en helg med Unicef!

2 kommentarer på “Tid – Planering och egentid”

  1. Ämnet egentid är väldigt intressant! Jag försöker planera in tid då jag skriver, läser eller bara vända mig inåt och för att hitta kraft. Det är viktigt att ha en trygg bas i sig själv tycker jag! Skulle vara intressant att höra med vad du gör 🙂

    1. Ja, egentid är verkligen viktigt, Väldigt kloka tankar du har där med att läsa, skriva och vända sig inåt. Det kommer ett inlägg här framöver om just egentid där jag tänkte jag ska gå in på vad jag hittar på. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.