Inköpet jag inte kunde säga nej till!

I förra veckan hade jag lite ärenden på stan så jag passade på att hoppa in på en av mina favorit butiker här i Linköping och jag tänkte egentligen inte att jag faktiskt skulle handla något men så blev det så ändå, det är ju lite så jag fungerar ibland! Detta är inte något samarbete utan bara rent tips och berättande. Men det blev två skjortor från Minimum. Men vilken kvalitet! Så mjuka och så sköna att ha på sig, verkligen ett bra inköp som jag kommer kunna ha länge i garderoben!

Det blev en grå och en marinblå, lite hastiga färger men perfekta inslag även under våren skulle jag säga. Jag kommer i alla fall att använda dessa väldigt mycket, jag är ju lite svag för skjortor. Men det går ju att ha skjortor vid alla tillfällen så varför inte investera i lite olika skjortor! Kan man ha för många skjortor? Nej, jag tror faktiskt inte det.

Vad finns inte att älska med dessa skjortor? tyget, färgerna, formen, detaljerna ja allt är perfekt. Danmark levererar! Jag tänkte jag skulle slå ihop min önskelista med lite nytta och eftersom jag även får hem resterande av den snart så tänkte jag att jag skulle dela med mig av ett outfit förslag på hur ni kan använda er av skjortan. Jag har alltså satt ihop ett basic förslag som jag tror kommer passa under våren.

Jag tänker att man kan använda skjortan till ett par snygga tygbyxor, jag valde ett par ljusgrå med en detalj jag fastnat för, sträcket på sidan! Dess byxor är från Sterling och heter Brave Soul. Till det tänkte jag ha ett par slip-ins, jag hittade dessa snygga bruna skor i skinnimitation från Zalando essentials. Jag tror denna kombo kan bli en riktig succé men det är självklart väldigt individuellt såklart. Det var egentligen mitt lilla tips denna fredag.

Vad tycker ni, funkar det? Om ni använder er av mitt tips så skulle jag bli superglad om ni taggade era bilder med #Adelloutfits!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.