Många nya här – dags för presentation

Jag har sätt att statistiken på bloggen fortsätter stiga och jag är så tacksam till varenda en av er som fortsätter läsa min blogg och följa mig. Men eftersom jag sätt att antalet unika och återkommande besökare ökat så tänkte jag att det var dags för en presentation av mig själv här. Jag tänker alltså utsätta mig själv för heta stolen och svara på några snabba frågor om mig själv.

Foto: My Foucard

Jag heter som ni vet Albin Adell Sjöberg och jag är snart 22år och har drivit den här bloggen i 10 år. Jag älskar mode, inredning, skönhet och hälsa så det är kort och gott vad bloggen fokuserar på. Utöver det så fokuserar den här bloggen på entreprenörskap vilket jag också brinner lite extra för. Jag driver bland annat 2 bolag mer om det kan ni läsa här. Jag är författare, min debutroman släpptes i januari 2018, I natt vänder lyckan.

Varför började du blogga?

Jag började blogga när jag fick min första egna dator egentligen, jag har alltid älskat att skriva och varför inte dela med mig av det? För mig var det ett sätt att skriva dagbok egentligen mest för mig själv men nu är det en del av mig och jag vill använda plattformen till att inspirera.

Hur uppkom ditt intresse för mode och skönhet?

Jag vet egentligen inte när det uppkom men jag har nog alltid varit mån om vad jag haft på mig eller hur mitt hår sett ut. Även om vi alla har en period i barndomen vi kanske undrar hur fan vi tänkte… haha! Men på senare år har jag nog blivit mer medveten och insett vikten av att ta hand om sig själv mer.

Vad är det viktigaste i livet just nu?

Det viktigaste i livet just nu för mig är mina vänner och familjen, men också min hundvalp Nalah som flyttar hem till mig på lördag.

Favorit artisten/bandet?

Min absoluta favorit artist just nu är utan tvekan Loic Nottet! Jag verkligen älskar hans musik. Den går verkligen att relatera till vilket jag tycker är jättecoolt! Hans absolut bästa låtar är, Million Eyes, Mirror & On fire.

Vad gör jag när jag är ledig?

När jag är ledig så försöker jag umgås med min familj och mina vänner men också ta tid och se på film och tv-serier eftersom jag är en riktig fanatiker vad gäller film och serier.

Vad kan du inte leva utan?

Oj, den här frågan var tuff även om jag själv valde den… Jag kan inte leva utan min mobil och mina hårprodukter tror jag…

Nu har ni fått en kort presentation av mig men jag skulle vilja lära känna er som läser lite mer, jag skulle bli väldigt glad om ni ville kommentera lite om vem ni är och varför ni följer mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.