Entreprenörskap,  Slide

Jag lanserar en podcast!

Ja ni läste rätt, en nyhet från mig är att jag den 27 mars släpper första avsnittet av min alldeles egna podcast, “Ett steg i taget” en podd som kommer handla om när livet tar en oväntad vändning och hur man hittar tillbaka till livet och sig själv. I podden ska vi tillsammans hitta tillbaka och så får ni följa mig och min väg tillbaka. Jag kommer också i podden att släppa 3 avsnitt där jag kommer läsa in mina inlägg om den psykiska misshandeln för er som hellre vill lyssna än att läsa inläggen och sen få lite extra kommentarer kring varje del av dem inläggen.

Jag hoppas ni vill hänga med på min resa och lyssna på min podd framöver. Det kommer 10 avsnitt under våren vilket känns super spännande. Jag hoppas att podden kommer inspirera fler att våga prata om sin hälsa och speciellt sin psykiska hälsa som kanske inte alltid sätts i första rummet i samhället.

Så nu taggar vi inför den 27 mars för då smäller det, första avsnittet av min alldeles egna podd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *