Jag lanserar en podcast!

Ja ni läste rätt, en nyhet från mig är att jag den 27 mars släpper första avsnittet av min alldeles egna podcast, ”Ett steg i taget” en podd som kommer handla om när livet tar en oväntad vändning och hur man hittar tillbaka till livet och sig själv. I podden ska vi tillsammans hitta tillbaka och så får ni följa mig och min väg tillbaka. Jag kommer också i podden att släppa 3 avsnitt där jag kommer läsa in mina inlägg om den psykiska misshandeln för er som hellre vill lyssna än att läsa inläggen och sen få lite extra kommentarer kring varje del av dem inläggen.

Jag hoppas ni vill hänga med på min resa och lyssna på min podd framöver. Det kommer 10 avsnitt under våren vilket känns super spännande. Jag hoppas att podden kommer inspirera fler att våga prata om sin hälsa och speciellt sin psykiska hälsa som kanske inte alltid sätts i första rummet i samhället.

Så nu taggar vi inför den 27 mars för då smäller det, första avsnittet av min alldeles egna podd!

One comment on “Jag lanserar en podcast!

  • gamefly , Direct link to comment

    It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy.
    I’ve read this post and if I could I wish to suggest
    you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write
    next articles referring to this article. I want to read more things about it!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.