Var tog podden vägen?

Ja ni, det är lördag den 30 mars och det kom ingen podd i onsdags (27e), varför undrar ni kanske? Jo, det är så enkelt att livet kom emellan! Jag hade teknikstrul och mitt i allt detta så blev jag lite dålig igen och orken fanns inte helt enkelt men nästa vecka då jäklar! Då kör vi release för ”Ett steg i taget”!!

Lilla Nalah, precis hemkommen till mig!

Det var ju faktiskt så att jag exakt för en vecka sen hämtade hem lilla Nalah min fina hund! Jag kände att jag behövde ett energiknype i mitt liv som kan göra livet lite roligare! Jag har njuta av varje stund med henne sen dess! Idag är det en ganska seg dag men jag valde att starta dagen med en skrivarsession! Jag har börjat skriva på vad som verkar bli min nästa bok! Jag kommer inte gå in så mycket på det just nu och jag har ingen aning om när den kan tänkas släppas ännu. Bloggen har också varit lite lidande senaste tiden men jag försöker bli bättre och satsa mera!

En dålig bild på nya färgen på håret!

Jag bjuder på en dålig selfie på nya hårfärgen! Jag har bestämt mig för att testa att vara gråblond! Tänkte att et kunde vara kul med lite förändring! Nu vet ni varför det är lite tyst här ifrån just nu, livet helt enkelt! Men jag kommer tillbaka!

Ha en fin lördag!

02 comments on “Var tog podden vägen?

 • gamefly , Direct link to comment

  My brother recommended I might like this blog.
  He was once totally right. This submit truly made my day.
  You cann’t imagine simply how so much time I had spent for this
  info! Thank you!

 • minecraft download free pc , Direct link to comment

  This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post.

  Also, I’ve shared your website in my social networks!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.