Smyglansering av podden!

Ja nu ni, jag har äntligen fixat färdigt med podden och den är snart uppe på Itunes och Acast men vill ni redan nu tjuvlyssna på första avsnittet så hittar ni den här: http://ettstegitaget.libsyn.com/premir-avsnittet

Jag har varit så nervös till att släppa podden men nu är det gjort! Jag hoppas att ni kommer tycka om min podd och att det kan ge er pepp till att ta tillbaka livet och hitta sig själv igen när ni hamnar i situationer när livet tar en oväntad vändning. Jag ser samtidigt fram emot att få dela med mig av mina erfarenheter med er och berätta MIN historia!

Något som är spännande är att jag även kommer att läsa in vissa inlägg från bloggen så man kan lyssna på det istället men också få en extra kommentar kring det i podden precis som jag skrivit om tidigare!

Vad tyckte ni om första avsnitt? kommentera gärna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.