Styrelsemöten och Årsstämmor

Det är april och man tänker sig att årsmötesperioden går mot sitt slut men för mig har den bara börjat under mars och kommer fortsätta enda in i juni. Men inför årsmöten är det en hel del styrelsemöten. Både i bolagen och i organisationerna. Förra helgen var det dags för styrelsemöte med mitt bolag Hemma Design Group Skandinavien AB  och igår var det styrelsemöte med ägarstyrelsen för BONA Folkhögskola i Motala där jag sitter som representant från Vänsterpartiet Linköping som är en av ägarna till skolan.

Bild på BONA Folkhögskolas byggnad. Foto: PRIVAT

Det bästa med att ha möten runt om i landet är just att man får besöka många fina platser och träffa mycket spännande folk. Igår så var mötet som sagt i Motala och jag kom dit lite tidigt men hade då tur med vädret och att skolan ligger längst Göta kanal. Så jag kunde sitta och njuta i solen längst med kanalen en stund innan.

Göta kanal Foto: Privat

Sen kommer den en del årsmöten under maj med bland annat Influencers of Sweden som det är en del fix inför, Jag är ju en av dem få som gillar årsmöten och det är liksom min tid på året just nu när det blir varmare, årsstämmorna drar igång och utveckling och fixande inför året kommer.

Idag har jag varit en sväng i Åtvidaberg i Hemma Designs Shoproom vilket alltid är mysigt. Hoppas ni andra får en fin lördag!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.