Ny Design, nya tag!

Det är onsdag den 17 april redan, kan ni tänka er? Ute skiner solen och graderna mäter upp till 11 grader, fantastiskt.

Jag håller på att planera inför både en flytt till ny lägenhet men också hur jag kommer jobba i mina sociala medier och här på bloggen. Jag har haft mycket annat en tid nu men nu kommer jag att lägga mer tid här med ordentliga publicerings scheman. Jag håller just nu på med en marknadsundersökning om hur mitt publicerings schema ska se ut. Vad tycker ni?

Vill ni ha inlägg varje dag eller ett par dagar i veckan?

Skulle ni kunna svara på det med mejl till mig på info@albinsjoberg.se eller idag via min Instastory på Instagram, @albinsjobergs! vad tycker ni föresten om min nya design? Jag försöker hitta den perfekta designen för bloggen som jag kan känna mig bekväm med och tror den här kan funka!

Hoppas ni alla får en fin onsdag i värmen!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.