Egentid – Hårfix hos frisören

Igår var det dags igen för lite egentid, något som jag lyxar till med är att använda min egentid till är att gå och fixa håret. Jag som har stans eller kanske världens bästa frisör tycker det är så skönt att lägga mitt hår i henne händer. När hon tar hand om mitt hår så skapas magi.

I början av mars lämnade jag mitt mörka hår för att bli gråblond och det har nu blivit ljusare och ljusare efter ett par besök hos frisören. Efter första omgången såg det ut något sånt här;

Ful hiss selfie men det bjuder jag på! 😉

Väldigt ljust och väldigt grått. Insåg också att jag med den stylade frillan liknade en viss film karaktär, kanske inte den man strävade efter att efterlikna men jaja.. kan ni gissa vem?

Miranda Priestly, kan ni se liknelsen?

Men sen efter andra besöket hos Anna så blev det lite mer i den stil som vi tänkte oss från början. Då tog vi och utnyttjade min naturliga hårfärg och gjorde en cool fade på det hela. Riktigt snyggt måste jag säga men jag kände mig inte riktigt helt färdig med färgen.

MEN efter gårdagens besök är jag SUPERNÖJD, jag är alltid nöjd med mitt hår men jag kom till Anna igår med en fundering om jag egentligen skulle ha den här färgen över huvudtaget och om jag kände att jag var bekväm med färgen. VI beslöt oss för att mörka ned den gråa toningen lite och ändra frisyren och nu är jag så jäkla nöjd.

SÅ jäkla cool färg och tänk hur mycket en frisyr kan göra för att förändra en känsla i kroppen?! Men som sagt ni ser ju här nedan vilken magi Anna skapar!

Det är alltså en inblick i min egentid och vad gör med den. Hoppas nu ni får en fantastisk dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.