10 år!

Jaha ni, var ska jag börja… bloggen blir 10 år om en månad.. 10 år!?! Vet inte hur jag ska kunna sammanfatta de här 10 åren men en sak är säker, man blir bättre med tiden. Så fram tills årsdagen som råkar infalla på min födelsedag den 17e juni så kommer jag att publicera lite top 10 listor av inlägg, händelser, resor med mera för att sammanfatta åren. Jag har (tack och lov) tyvärr inte kvar några jättegamla inlägg men tänker ändå att jag ska försöka sammanfatta de här 10 åren på något sätt.

Men en sak är säker, jag kan inte vara mer tacksam över er som dag efter dag läser inlägg efter inlägg här på bloggen i helgen slog ni rekord i besök över en dag, hela 73.342(?!?!) unika besökare under helgen. TACK SÅ JÄKLA MYCKET!

Det har inte varit en lätt resa med bloggandet, många pauser och motgångar men jag har aldrig slutat! Byte av plattformar och public men jag vet att flera av er har hängt med sen många år tillbaka! Tusen tack till er nya som gamla! Hade inte kommit någonstans utan er!

Så låt nu mitt en månads långa firande av bloggen BÖRJA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.