Nu är det bestämt – shoppa med mig!

Nu är det bestämt ÄNTLIGEN! I fredags kunde ni läsa om vad jag tänkte att jag skulle ha på mig på bröllopet jag ska på, här var mina tankar då. Men under helgen har jag sökt runt på olika nätbutiker, jag har mixat och matchat. Mood board efter mood board, tror faktiskt jag är uppe i 30 olika mood boards.

Men så nu under söndagsmorgonen så har jag äntligen bestämt mig… nästan. Dagen innan är klar och dagen efter och jag har beställt två olika skjortor till själva bröllopet, det vill säga att jag har två alternativ att bestämma mig för när jag får hem dem. Men jag tänkte att jag skulle gå igenom hur jag tänkt och vad jag beställt nu när det är bestämt. Detta är alltså inget samarbete utan jag tipsar och länkar kommer finnas längst ner i inlägget. Jag äger inga bilder utan de är lånade från webbutikerna som finns länkade.

Dag 1, dagen innan

För dagen innan å bestämde jag mig till slut för att köra på en ganska simpel stil med inget utstickande men som ändå innehöll lite färg. Jag beställde byxorna från Sterling tidigare i år med tanken att de skulle användas på bröllopet, men det får bli dagen innan istället. Till det så kör jag på ett par ljusbruna loafers/ slip-ins rån Zalando Essentials. Jag fastnade verkligen för skorna för de är både stilrena men vardagliga. Sen bestämde jag mig slutligen för denna orange/persikofärgade skjortan från Mango. den är gjord av linne vilket gör den luftig och kommer passa bra första dagen. Jag kanske lägger till en vit pullover som jag pratat om tidigare när det blir lite kyligare.

Dag 2, till bröllopet

Här har jag då som sagt två alternativ som Jag nu kommer gå igenom, säg gärna vad ni tycker. Det slutade med att jag har beställt båda alternativen så jag även kan testa dem men här kommer dem.

Alternativ 1,

Då beställde jag tillslut en grå kavaj från Burtons menswear London, jag tyckte den gråa lite mörkare färgen skulle passa perfekt till outfiten. Precis som till dagen innan kör jag på Loafersen från Zalando Essentials. Byxorna för dagen blev de ljusgråa avsmalnande byxorna från boohooMAN. Jag har läst en del om dem och tror de kommer passa bra och ska tydligen va super sköna! Till det tänkte jag denna skjorta med ljusblå breda ränder från Mango. Jag tänkte att denna kunde vara en spännande kombination.

Alternativ 2,

Här utgår jag från samma stil med de gråa men en annan skjorta, skjortan är fortfarande blå men smala ränder. Jag gillar den här kombinationen, nu har jag inte börjat kika på accessoarer än men tänker att den är väldigt lätt piffad. Har så svårt att bestämma mig! Som jag skrev tidigare så kan det bli bättre när jag får hem kläderna. Har rådfrågat en drös med människor och alla säger olika. vad tycker ni? Alternativ 1 eller 2?

Dag 3, dagen efter

Då kör jag mina mörkgrå Como pants från Les Deux med vita sneakers, vit tröja och min svarta skjorta från Dickies. Det är en enklare mer vardaglig outfit eftersom att dag 3 är lugnare.

Det var ju inte riktigt vad jag tänkte när jag skrev inlägget i fredags men nu känns allt så säkert och bra. Nu inväntar jag bara alla leveranser så jag hinner testa och eventuellt byta innan det är dags för bröllop.

Länkar,

Byxor:

Sterling: https://www.zalando.se/brave-soul-sterling-tygbyxor-blackwhite-brh22e00p-c11.html

BoohooMAN via Asos: https://www.asos.com/se/boohooman/boohooman-gra-avsmalnande-byxor-med-passpoal/prd/10089181?iid=10089181&custref=130337520&affid=14564&channelref=email&orderref=408059181

Skjortor:

Skjortan till dagen innan, MANGO: https://shop.mango.com/se/herr/skjortor-enfargat/slim-fit-linne-skjorta_43085725.html?c=20

Skjortorna till bröllopet, MANGO:

Blå breda ränder: https://shop.mango.com/se/herr/skjortor-linne/skjorta-regular-fit-bomull-linne_43047694.html?c=52&n=1&s=search

Blå smala ränder: https://shop.mango.com/se/herr/skjortor-randig/randig-bomullsskjorta-regular-fit_43073692.html?c=56&n=1&s=search

Kavaj:

Burton MW London, Zalando: https://www.zalando.se/burton-menswear-london-kavaj-grey-m0822a07i-c11.html

Skor:

Loafers, Zalando Essentials: https://www.zalando.se/zalando-essentials-slip-ins-light-brown-za812c005-o11.html

Nike sneakers, Intersport: https://www.intersport.se/skor/sneakers/nike-ebernon-low-m-sneakers-herr/white-white

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.