Sundaymood – frukost på sängen

När fick du frukost på sängen senast? Ja det är en fråga man borde ställa sig ibland, varför inte unna sig en lyxfrukost i sängen. Utanför fönstret är det molnigt och tråkigt väder så jag bestämde mig för att göra mig frukost på sängen. Idag blir det lugnt, bara vila framför serier och kanske skriva lite blogginlägg för veckan. Då måste man börja med en stadig frukost, eller hur? Givetvis tog jag jag fram min fina porslinsserie från Broste Copenhagen. Älskar verkligen den naturliga färgen i porslinet. Detta är inget samarbete men jag ville skriva om porslinet då jag älskar det. Kanske inte är så konstigt att jag även i min webbutik säljer detta?

Det var liksom via min butik jag kom i kontakt med Broste Copenhagen och det var kärlek vid första ögonkastet. Perfekt till frukost, lunch middag eller ja ALLA tillfällen.

Frukosten bestod givetvis av gröt toppad med hallon, blåbär och granatäpple. Sen är jag en sucker for ananas så det fick bli lite färsk ananas vid sidan av och en stor kopp kaffe på det, kan inte bli en bättre start på dagen. Jag fick frågan om min frukost tidigare i veckan och jag ska säga så här, Jag har aldrig varit bra på frukost, ofta skippade jag den förutom när jag varit iväg på hotell eller liknande. Men nu för några veckor sen hittade jag tillbaka till havregrynsgröten och nu är jag fast, jag startar alltid dagen med en skål gröt.

Blir det inte uttjatat med gröt varje dag?

Det gäller att variera gröten och det är inte svårt, man har ju så många möjligheter vad gäller topping, jag käkar mycket bär och frukter i gröten men också jordnötssmör och kokos. Jag varierar nästan alltid toppingen på gröten, det blir liksom roligare då. Sen tycker jag det är kul att så många av er väntar på den dagliga grötbilden på instastories. Det har liksom blivit en grej att jag lägger upp ”Dagens gröt”.

Ha nu en fantastisk söndag mina vänner, nu ska jag dricka upp kaffet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.