Mitt hår, utvecklingen – 2016-2019

Jag satt och letade igenom min telefon efter en bild att lägga upp på Instagram och då slog det mig att jag skulle göra ett blogginlägg om mitt hår och hur håret förändrats under de senaste 3 åren. Så jag har nu hittat bilder på mitt hår sen början 2016 fram tills idag. När jag själv kollar igenom så märker jag hur ofta jag gör om mitt hår. Galet egentligen, but i like it!

2016, Min naturliga hårfärg

Så 2016 hade jag alltså min naturliga mörka hårfärg, det var även då jag började med den frisyr som tydligen fick följa med de kommande åren förutom nu under 2019 när jag ändrade om lite. Idag är jag skeptisk till det håret men ja då var det ju snyggt.

2017, Blond is fun

Så under våren/sommaren 2017 gick jag och blev blond, med mörka sidor. Jag trivdes rätt bra i den ljusa färgen faktiskt och hade den väldigt länge. Jag valde att vara blond under ganska lång tid under 2017. Så här kommer lite fler bilder.

2018, våren, back to basic

Så under första månaderna under 2018 gick jag tillbaka till min mörka hårfärg igen men med en lite annan frisyr. Jag blev också en turtleneck människa. Jag blir i skrivande stund lite fundersam om jag till och med blev mörkare än min naturliga hår färg under den tiden, det kan jag inte svara på.

2018, sommaren, ljusare tider.

Under maj så bestämde jag mig för att bli ljusare då jag trivs bättre i det, men denna gång blev det ljusbunt med ännu ljusare slingor för att göra det levande. Jag fyllde även på det bara någon månad senare och i juli, ja då var jag nöjd med resultatet.

2018, vinter, mörkare tider och utmanade frisyr

Under vintern 2018 å bestämde jag mig för att bli mörkare igen men inte tillbaka till min naturliga hårfärg. Jag hittade en snygg färg med lite ljusare toner men som ändå var mörk. Vad gäller frisyren så började det Lugnt men en klassisk frisyr men sen vid nästa klippning övertalades jag att framhäva mina lockar, så under slutet 2018 såg jag ut så här,


Men lockarna höll inte kvar sig så länge utan efter knappt 2 veckor fick jag panik och plattan bort dem, lockar och jag går inte ihop.

2019, grey is the new color

Sen under 2019 nu så bestämde jag mig för att bli grå! Jag skrev ett specifikt inlägg om min gråa färg som du kan läsa här. Men nu är jag rätt nöjd med håret och trivs med det. Särskilt efter senaste fixet.

Så ser det nästan ut nu, dock är mitt nu lite längre och behöver klippas och färgas om lite. Det ska dock bästa Anna få göra! Men jag säger bara herregud så många förändringar jag gjort.

Vilken var din favorit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.