Tisdagslunch på Ammos Creperi

Förra veckan så var jag på Ammos Creperi i Linköping och käkade lunch tillsammans med My, supermysig och supergott. Jag gör det allt för sällan nu för tiden men ändå. Så jag tog med mig Nalah och begav mig in till stan. Blev en härlig stund i gott sällskap. Vi ses inte lika ofta som förr men varje gång känns det som om vi alltid umgås. Är inte det fantastiskt?

Oförberedda bilder blir oftast väldigt bra, som typ den här på My. Finare lunchsällskap får man leta efter. Vi bestämde oss för att besöka Ammos Creperi vilket var första gången för mig tror jag. Jag gillade verkligen det mysiga lilla konditori känslan av det hela och att vi faktiskt skulle kunna sitta ute var så skönt.

Det bästa med Ammos Creperi är deras stora portioner. Vi slog på stort, kanske för att vi inte kunde välja men vi bestämde in både en matig och en söt crêpe. Den matiga blev en vegetarisk crêpe med massa  Västerbottensost, kantareller, philadelphiasås, rucola och tomat. Den var sjukt god och så värd att testa.

Till efterrätt då fick det bli en crêpe med choklad, jordgubb och banan, så jäkla gott. Visserligen var man väldigt mätt redan innan den kom men så värt, man har ju altid plats för efterrätt. Men efter det kan jag inte säga att jag hade så mycket mer plats för något, haha.

Så har ni vägarna förbi Linköping så tycker jag att ni ska besöka Ammos! Vill också vara tydlig med att detta INTE är något samarbete utan bara ett tips på ett nyfunnet guldkorn i min hemstad.

Publicerad i Mat

1 kommentar på “Tisdagslunch på Ammos Creperi”

  1. Wow! Tack! Det är så otroligt roligt att läsa om våra kunders kommentarer och när de verkligen uppskattar det vi gör, för vi gör det för er, från hjärtat! Välkommen åter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.