I’m back – Vad har hänt sen sist?

Nu var det väldigt länge sen jag skrev något på bloggen men orken och inspirationen har inte funnits. Mycket tvivel kring vad jag vill med denna blogg och jag har inte helt funnit mig till rätta i det än men det borde komma väldigt snart. Kanske fick jag en liten kris när bloggen plötsligt fyllde 10år. Men mycket har hänt sedan sist.

Jag har flyttat till en ny fantastisk lägenhet som jag trivs jättebra i. Men bilder från lägenheten kommer ni att fä läsa och se i ett annat inlägg framöver.

Nalah har fått sig en klippning, Tyvärr klipptes hon kortare än vad som var tänkt vilket var lite utav en besvikelse men om ett par veckor kommer hon se ut som sitt vanliga gamla söta jag! Även jag gjorde något spännande med mitt hår… Är ni beredda? För det var inte jag när det hände!

Före,

Sen hände detta….

Efter,

JAG KLIPPTE AV MIG DET! Efter flera år av relativt långt hår är jag nu korthårig.. Ovant frågar ni? JAAAA Men min fantastiska frisör Anna lyckades återigen med sin magi. Jag är nöjd men som sagt det är lite ovant och jag saknar mitt långa hår faktiskt.

Något annat spännande som hänt är att jag ÄNTLIGEN har fått tillbaka inspirationen att skriva igen och en ny bok verkar ta form. Jag ser fram emot att få dela med mig av denna story en vacker dag! SÅ skönt att skrivkrampen äntligen släppt. Vad tror ni detta kan bli för något? Kan avslöja att jag bytt genre!

Sen har jag lyckats få in en tur till sjukhuset igen… denna gången enbart 4 dygn vilket visserligen är 4 dygn för mycket men efter en ambulansfärd och lite mediciner mår jag idag lite bättre och är hemma igen!

Nu vet ni lite mer på vad jag haft för mig senaste tiden. Hoppas att jag snart hittar hur jag ska bygga vidare denna blogg!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.