Jeansjackan – Är den tillbaka igen?

Igår var jag iväg på en outlet och egentligen tänkte jag inte köpa något men så såg jag en jacka. Ja ni som följt mig ett tag vet ju att jag älskar jackor och köper gärna några per år. Men så hittade jag en JeansJacka, Jag hade en jeansjacka med fejk läderärmar för några år sedan som jag köpte i Prag men som jag inte riktigt kom till skott att använda.

Men när jag såg jeansjackan hänga där i butiken kändes det så självklart att den skulle få följa med hem. Jag började fundera på om jeansjackan varit utanför modet för nu verkar den ju absolut vara tillbaka, är den tillbaka för att stanna eller är den bara på en snabbvisit tro?

Jag tycker personligen att den borde vara här för att stanna, jeans stilen är inte död. Det är ett perfekt inslag i folks garderober och outfits.

Den är så lätt att matcha med, som idag då tog jag en beige T-shirt, svarta byxor och vita sneakers och skapade mig en schysst outfit för dagen. Det finns så många variationer att matcha med och det är en jacka som håller under vår, sommar och en bit in på hösten.

Jag tycker att just jeans jackan är rätt sval av sig vilket gör att man kan ha den på sig trots att graderna stiger lite, sen såklart vill man kanske inte ha jacka på sig när det går upp över 23-25 grader. Jag är en jack person som gärna går med jacka så mycket det går oavsett temperatur. Men då är ju jag lite galen i just jackor. Kanske har vi just hittat min akilleshäl, att jag är svag för fina jackor. Kan man få för många jackor tro?

Var ute på tur idag och fick inviga jackan och mina nya solglasögon som är från CHPOBrands.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.