SUPRICE! – Nyheter för hösten!

Nu har jag stora nyheter till er. Denna höst kommer bli så spännande. Min podd, ”Ett steg i taget…” är tillbaka med en ny säsong. Det blir en fylld säsong med ämnet Psykisk ohälsa. Nytt för säsongen är att podden endast släpper avsnitt 2 gånger i månaden och detta beror på min andra nyhet för hösten!

Jag kommer att tillsammans med Pernilla Wahlberg att programleda Sverige första och enda författarpodd för och av aspirerande författare. En trailer till podden finns redan ute i alla plattformar och vill du va ännu latare så har jag samlat de senaste avsnitten i alla poddar jag medverkar i på en och samma plats här på bloggen under rubriken, Podcasts.

Det blir alltså ett nytt publiceringsschema för hösten och du kan se den här nedan. Anledningen till detta är för att ni ska få ut det bästa av poddarna och att jag ska hinna med. Nu när jag även ska släppa nästa nyhet för er.

Nästa nyhet är egentligen en nyhet för mig och något som jag ser fram emot. Det är något jag inte gjort på väldigt länge, flera år faktiskt och det är att jag med start den 2 september kommer börja plugga Folkhälsovetenskap på distans vid Skövde högskola i tre år framöver. Jag är super spänd och ser fram emot att få lära mig mer om folkhälsa. Med detta kommer det betyda att jag inte bara jobbar med mitt bolag och blogg & Instagram utan att det största fokuset kommer ligga på studierna och hälsa men givetvis bolagen och social medier men kanske inte i samma utsträckning som nu.

Mer om hur publiceringsschemat kommer se ut, det kommer inomkort. Ha nu en fantastisk torsdag! 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.