Dags för förändring

Det är mycket som händer just nu och för er som följer mig på Instagram fick igår fredag reda på en nyhet som släpptes. Det är dags för förändring och med det så kommer här en lite mindre rolig nyhet, I torsdagskväll togs beslutet att podden ”Ett steg i taget…” läggs ned. Jag känner mig tillfreds med beslutet och vissa kanske ser det som att det var väntat men det var helt enkelt det bästa beslutet att ta. MEN med en tråkig nyhet så kommer något annat roligt!

Det är nämligen så att jag kommer inte släppa poddandet och det kommer betyda att jag kommer starta en ny podd med ett helt nytt koncept som känns roligare. Jag har alltid drömt om att få sprida människors historia, kända som okända. Jag vill kunna prata om allt som jag bloggat om de senaste 10 åren och samtidigt träffa och intervjua olika människor med spännande historier. Det är dags att sprida glädje och inte bara prata om tunga ämnen.

Därför kan jag gladeligen presentera att…

Ett steg i taget blir Livsstilssvepet, en podd där som sagt möter människor med intressanta historier, pratar livsstilar och allt där till som jag ändå bloggat om i 10 år samt tar ut det bästa av det som händer i vår värld. Det är dags att sprida ljus och energi. Givetvis kommer vissa ämnen vara tyngre än andra men i huvudpunkt ska detta vara ett sätt för att lyfta personer och ge glädje.

När kommer podden släppas?

Det är än så länge inte klart utan jag håller nu på att fixa dem mer praktiska bitarna men jag kommer givetvis att berätta för er i god tid innan det är dags för premiär!

Det nya konceptet känns fantastiskt roligt och jag är så tacksam över den fantastiska respons som ”Ett steg i taget…” fått under de avsnitt som släppts och jag vill bara säga tack till alla som lyssnat!

Jag kan också säga att det planeras för fullt med spännande nyheter för er under hösten så stay tuned!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.