Den sista varma sommardagen…

Ja ni, för ett par veckor sen var jag, Nalah, Jocke och Carro och fotade lite material till bloggen och Instagram. Kändes då som om det var sommarens sista photoshoot. I skrivandes stund är det extremt blåsigt ute och för mig som älskar värme så är det även väldigt kallt. Jag börjar fundera på om det kanske är dags att hänga in sommar kläderna och vädra höstgarderoben för det börjar bli dags för det.

Jag satt idag och funderade lite på hur det egentligen är att sitta i rullstol och bli fotad. Jag fick frågan om varför jag sällan har med på bild med rullstolen. Jag har lagt ut flera bilder på mig i rullstolen och väljer att blanda mina flöden. Sen har jag kommit fram till att jag vill inte att rullstolen ska vara mitt liv utan jag har valt att inte ha med den för jag vill att mina bilder ska vara som de alltid varit och nu har jag möjligheten att förflytta mig och då väljer jag att ta dem.

Men nu till något roligare, Jag älskar sommaren och sommarens kläder är också fantastiska. Jag köpte mig ett par vita jeans som jag älskar och min favorit skjorta från förra sommaren fick en comeback! Härligt härligt, jag älskar att sitta och titta på bilderna från sommaren för att jämna ut de numera dylika förhöstsdagarna (finns ens det ordet?) Under några inlägg kommer jag dela med mig av bilder från sommarens sista photoshoot framöver. Som ni ser har även bloggens header fått en ny bild som togs just under den dagen.

Behöver verkligen kläder kosta mycket?

Jag tänkte också prata lite om vad kläder får kosta i dagens inlägg. Skjortan är från Jack & Jones och kostade förra året 399kr (tror jag) byxorna är från Cheap Monday och kostade 349kr. Skorna kostade 550kr och är köpta på ASOS. Jag har fått mycket frågor kring vad saker kostar och varför man lägger så mycket pengar på kläder. Jag gillar kläder men ärligt talat lägger jag inte alltid stora summor på dem. Vissa saker är dyrare än andra men det är också dem plaggen som oftast återanvänds året efter. Kläder behöver inte alltid vara dyrt för att vara fint. Som skorna till exempel. Jag såg ett par märkes skor som kostade 4500kr och såg ut precis som dem på bilden. Det fanns två olika anledningar till varför jag inte köpte de dyrare märkesskorna.

  1. Dem var i äkta läder vilket jag inte använder.
  2. De var alldeles för dyra för att inte hålla i den mängd år man förväntar sig av dyra skor.

Så kort och gått så behöver kläder inte alltid vara dyrt! Jag tycker man ska satsa på att köpa det som man sjön tycker om och det är inte så att ju dyrare desto bättre utan ibland kan det billiga hålla länge det med. Sen gillar jag att återanvända och bygga upp garderoben. Jag är inte den som bara använder plagg en säsong utan vill gärna se att jag kan använda dem flera gånger och flera år framöver.

Ha nu en fin kväll

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.