Nalah blir bara större och större!

Alltså herregud vad tiden går fort! Nalah är redan 8 månader och det är nästan skrämmande! Även hon fick vara med på photoshooten jag skrev om i söndags. Hon har blivit så stor redan och jag hinner inte med! Hon är så livlig och glad. Men att hon redan är 8 månader är ju galet… Varje dag med min lilla bebis är underbart. Förra helgen var jag i Stockholm och var då borta från Nalah i två hela dagar och det var ju lite jobbigt även om både jag och hon hade det bra!

Sen är ju då inte hundlivet en dans på rosor måste jag säga… Hon har kommit in i en trotsig period och ja det är nästan utmattande för mig haha… Vi försöker jobba med lite roliga saker här hemma. Något hon är relativt duktig på (när hon vill) på stanna kommando och att söka efter godis. Om jag är stolt? OHJA jag skriver ju detta inlägg liksom!

Även om hon kostat mig tre laddare och X antal strumpor så är hon ändå min lilla plutt. Något som är lite ovanligt för valpar i alla fall utifrån dem jag pratat med är att Nalah är fruktansvärt morgontrött. Till min fördel men hon har ett väldigt spännande morgon humör måste jag ändå säga. Gillar inte alls idéen att gå upp tidigt när det behövs. Ibland reagerar hon inte ens när jag går upp, vilket jag tycker är skoj.

Har ni djur och är ni lika nördigt stolta som jag? Berätta!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.