Svar på tal – Vad är det som stämmer egentligen?

Under senaste veckan har jag blivit kontaktad av tre olika journalister för olika tidningar där dem ställer frågan om jag slutat som bloggare och att det ryktas om att jag även sagt upp och avlutat mitt författarskap. Jag valde att inte besvara dessa frågor utan tackade nej till intervju. Sen har jag funderat en del och kände tillslut att jag behöver skriva några rader och reda ut vad som faktiskt gäller. Så det här inlägget är lite ut av en förklaring på de mest förekommande frågorna som jag fått under den senaste tiden.

Har jag slutat blogga och med sociala medier?

Det är många som undrar och jag kan förstå att frågan kommer när det varit tyst här sedan mitt inlägg om vego-mat den 10 oktober. Men svaret är att Nej det har jag inte utan det har varit otroligt mycket en tid med mitt mående och massa saker i mitt liv. Jag har ifrågasatt varför jag fortsätter blogga så här 10 år senare och vad jag egentligen bloggar om. Jag håller på att ställa om och se vad jag vill fokusera på och göra. Jag jobbar på en utveckling av mina sociala medier och jag valde i oktober att ta en paus från mina sociala medier. Men jag vill ändå vara tydlig med att jag alltså inte slutat med mina sociala medier och jag har inga planer på att sluta än.

Vad har hänt med poddarna?

Vad gäller min podd Ett steg i taget som nu kommer göras om och bli Livsstilssvepet är under utveckling och jag håller på att sätta ramar och struktur på vad som ska hända i podden och den kommer att komma inom en snar framtid.

När det kommer till författarpodden ”Jag ska bli författare… om jag lyckas” så har jag och Pernilla haft lite mycket i våra liv vilket gjort att den hamnat efter men den är också snart tillbaka!

Vad händer med författandet?

När det kommer till författandet så är det så att jag har avbrutit mitt kontrakt med förlaget som jag även håller på att reda ut en del med då det saknas utbetalningar av royalties till mig från förlaget efter försäljningen av min första bok ”I natt vänder lyckan”. Det är en lång historia som jag nu kortfattat beskrivit men det är som det är. Jag skriver på min nästa bok men är alltså än så länge förlagslös eller på jakt efter ett nytt förlag att jobba med. När nästa bok kommer kan jag i dag inte säga men jag skriver när jag får lust och det känns så bra att inte skriva under press den här gången och att jag hittat ett sätt för mig att förmedla en berättelse som jag kan visa upp för er och vara stolt över.

Nu vet ni lite om vad som händer och jag mår inte jättebra rent psykiskt efter det senaste ett och halvt året efter att jag blev så sjuk som jag blev sommaren 2018. Det kanske dröjer till nästa inlägg men jag har inte slutat och jag kommer skriva när energin och motivationen och inspirationen kommer tillbaka.

Ta hand om er alla!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.