Nytt år & nya tag!

Då var 2019 över som faktiskt varit ett av de värsta åren i mitt liv men som också innehållit några fantastiska stunder med vänner, familj och min fantastiska hund Nalah! Nalah var det bästa som hände mig under 2019. Det har också varit ett spännande år för bloggen med 10 års jubileet men också ett tufft år på bloggen med mycket frånvaro och dålig motivation men ett nytt år ger nya möjligheter tänker jag. Jag håller på att planera och fixa i ordning bloggen och hitta den riktningen jag vill ha spå bloggen och känner mig bekväm med nu framöver.

Fick en fantastisk julklapp av mina föräldrar i form av en planeringsbok/almanacka för att planera och följa mina drömmar. Jag har känt under 2019 att jag tappat fästet lite med mina drömmar och det har varit svårt att se framtiden men nu ska det bli ändring på det. Genom planering och visualisering ska jag nu hitta tillbaka igen.

Som sagt, Nalah har varit det bästa som hänt mig under 2019. Jag kan knappt förstå att hon den 22 januari nu flyter ETT år! Helt sjukt! Så mycket vi har gått igenom. Hon är så fantastisk och så lugn och snäll men också sjukt busig. Jag har alltid drömt om att ha en egen hund och jag kommer alltid minnas 2019 som det året min dröm gick i uppfyllelse.

Passade även på att ringa in det nya året med en lite ny färg och klippning hos bästa Anna! Nu tänker jag försöka göra 2020 till det bästa året hittills! Så nu ser jag fram emot att lansera ny podd och planera nya utmaningar för bloggen och ta tag i mina drömmar.

03 comments on “Nytt år & nya tag!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.