Vardagsinblick – Nytt år & Nya projekt!

Nu kommer ett litet inlägg med en vardagsinblick i hur livet ser ut för mig just nu. Det är nytt år och bloggåret 2019 blev kanske inte som planerat men jag tänker att 2020 blir min revansch. Jag känner att motivationen för bloggandet kommit tillbaka. Det är egentligen inte så konstigt med en svaka när man gjort detta i 10 år. Jag har hittat en tydlig linje jag vill följa vad gäller min blogg och vilka mina ämnen kommer att bli.

Vill ni veta vad 2020s bloggplan är?

Jo men det ska jag ta och berätta. Jag har nu tydligt markerat att det här är en livsstilsblogg mest riktad mot killar men alla är lika välkomna. Jag kommer fortsätta på spåret kring mode och livsstilar för killar dock med inriktning på en vegansk livsstil. Nytt för i år är också att jag även kommer blogga en del om vegansk mat och dela med mig av recept. Eftersom jag äter veganskt och har själv letat runt på nätet efter vegansk bloggar för tips och idéer kommer jag nu att skriva mer om det. Ni kommer också få sånna här vardagsinblickar, där jag skriver av mig kring det som kanske inte går in under något ämne.

En vardagsinblick fångad med en selfie
En sjuk Albin som ändå ville ta en selfie

Vad har jag för planer för 2020?

Under 2020 kommer jag fokusera mer på bloggen och fortsätta bygga upp den med sitt relativt nya innehåll. Jag kommer lansera en ny podcast som kommer heta Livsstilssvepet. Där jag kommer om olika livsstilar men också intervjua och berätta människors berättelser.

Det andra stora som kommer hända mig är att jag från igår 13 januari har ett uppdrag som Demokratiutvecklare för Unga Örnar . Ett uppdrag som sträcker sig till slutet av juni på 25%. Sen är givetvis mitt mål att få lämna rullstolen och ta tillbaka full kontroll på mitt liv. Men jag har också en del projekt som jag kommer prata mer om när det är lite mer bestämt. En del potentiella projekt på gång så vi får se vad som händer under 2020, men något jag vet är att jag är grymt taggad på det nya året och allt som komma skall! Det var en vardagsinblick i mitt liv, ha nu ett fantastiskt år!

Vad har ni för planer? Berätta i kommentarerna!

Bloggens nya utseende
Bloggen har fått nytt utseende!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.