Förändring i lägenheten – Dags för att testa nytt

Ja i helgen kände jag för lite förändring och lägenheten fick falla offer för en uttråkad Albin. Jag tänkte ni skulle få se en lite för och efter bild på det hela. När jag flyttade in i Juli så hade jag en plan om hur det skulle se ut och jag var rätt nöjd med hur det blev. Men som ni kanske känner igen så kan man ibland få en annan idé efter ett tag och ja det har blivit en del förändring. Jag bor inte jättestort men hade en bra plats för soffan och TV och i början tänkte jag att soffan passade bra mot väggen och gjorde plats för det jag behövde med skrivbord och sånt. Jag körde på en mörkgrön färg som fick spegla av sig i hela lägenheten och jag var rätt nöjd med färgvalet.

Före

Sen har jag alltid velat ha en dryckesvagn eller åtminstone sen jag såg den på en köp och sälj sida på Facebook i våras. Men den har fått flytta ner till källaren för tillfället då den byttes ut till en något mindre. Men nu har jag då som sagt beslutat mi för lite förändring och jag ångrar inget!

Förändring..

Efter

Jag valde helt enkelt att byta plats på soffan och TVn och allt blev så mycket större och luftigare. Det ska upp två hyllor på väggen och TVn ska flyttas upp på väggen, för att skapa mer utrymme. Då min familj på 2 har även utökats till 4 då två små söta hamstrar som fått flytta in hos mig. Så de behövde mer plats för burarna.

Vad tycker ni om förändringen? Jag är väldigt nöjd och som ni ser så har Nalah inget att invända på detta. Nu får vi helt enkelt se hur länge det får se ut så här.

Har ni förövrigt sätt senaste säsongen av Grace & Frankie på Netflix? Jag älskar verkligen den! Lite tråkigt att den kommer ta slut efter nästa säsong… Men man måste ju ändå älska Jane Fonda som trots sin ålder kör på som ingeting OCH kämpar för klimatet!

Lånad bild, Lily Tomlin och Jane Fonda

One comment on “Förändring i lägenheten – Dags för att testa nytt

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.