Min arbetsdag i Stockholm! – Nytt projekt går åt stapeln

I onsdags förra veckan gick jag upp i ottan för att åka till Stockholm för en arbetsdag på mitt nya uppdrag som jag kommer ha på 25%. fram till slutet av juni. Jag kommer jobba som demokratiledare för Unga Örnar där jag ska jobba med demokratiklubbar i Östergötland tillsammans med Östergötlands ungdomar. Så sjukt spännande arbete i demokratins tecken.

En trött Albin som ville föreviga tågresan

Dagen till ära som var otroligt positiv så blev ändå klädseln något mörk med svart/vita färger med inslag av jeans. Men jag älskar verkligen kontrasten mellan svart/vitt och jeans. ledigt men ändå snyggt. Skojortan skrev jag om tidigare förra året och det kan ni läsa här. Jeansen är från mitt favorit märke Cheap Monday som tyvärr avvecklas… Otroligt tragiskt då det är de skönaste byxorna jag någonsin haft. Skorna köpte jag tidigare i somras i tron om att det var i samma modell som de vita jag köpte från samma märke MEN tydligen var det två olika modeller och inte två olika färger men det funkade det med och jag är nöjd.

Den obligatoriska ”Det här har jag på mig” bilden

Dagen bestod av väldigt mycket information om Unga Örnar och deras fantastiska arbete, sen fick jag självklart en introduktion i vad jag ska syssla med i Östergötland och kunde börja planera hur arbetet ska se ut under våren. Jag är otroligt peppad för att få koma igång och vara en del av Unga Örnars arbete under kommande månader.

Ungdomsdemokrati

Att få jobba med att lyfta ungdomar och visa hur de kan påverka i sin hemkommun är så otroligt viktigt och jag har som mål att ungdomarna jag får jobba med efter det här projektet ska känna att de betyder något och att deras röst räknas.

Det var min arbetsdag i underbara Stockholm, jag lyckades även få in en träff med min fina vän Emelie som bor där.

Unga Örnars logga

One comment on “Min arbetsdag i Stockholm! – Nytt projekt går åt stapeln

  • Fox , Direct link to comment

    Du är väldigt vacker! ?
    Jag har missat några inlägg sen sist, men det blir läsningen innan sängen ropar hej!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.