Planering för lansering – Livsstilssvepet

Just nu är det planering på schemat för min poddsatsning som pågår. Gäster bokas in och inspelningsdagar bestäms. Kommer bli en otroligt spännande satsning och jag hoppas verkligen ni kommer gilla podden! Jag har länge drömt om att få göra den här typen av podcast så ska bli riktigt kul! Mitt lilla barn börjar verkligen ta fart och utvecklas till något fantastiskt. Det är nästan lite nervöst att dela med mig av detta med er!

Det är mycket som ska planeras in men det här arbetet är så kul att jag skulle kunna hålla på med det hela tiden. Har verkligen tänkt efter denna gång vad gäller lansering och ha inte på skadat något utan allt har fått ta sin lilla tid och projektet har fått ligga och gro till sig.

Premiär 21 februari!

Vilka gästerna blir kommer jag hålla lite på men lovar att dem kommer presenteras i god tid. Jag har satt lanseringsdagen/premiär dagen den 21 februari. Då jäklar smäller det, mitt projekt kan äntligen visas för världen! Jag söker fortfarande efter personer att intervjua då jag redan bestämt att det kommer bli minst en ytterligare säsong av podden efter sommaruppehållet! Varje säsong kommer innehålla 10-15 avsnitt som släpps en gång i veckan.

Det finns en del kvar att planera så närmsta veckorna kommer planering stå på schemat nästan dagligen. Älskar verkligen lanseringsperioder. När man får planera och bygga upp något man ska visa för världen.

Vill du eller känner du någon som borde vara med i podden så mejla till albin@adellmedia.se .

Vill du läsa mer och se kalender för kommande gäster så kan du läsa mer på sidan om Livsstilssvepet som du hittar här.

Vi ses och hörs (snart)!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.