Eventvåren 2020 – En massa skoj inbokat!

Ja det blir en riktig pang start på det här året med en massa roliga event jag ska gå på. Jag tänkte att jag skulle skriva lite om dem! Jag älskar musik, skådespel och musikal och det är precis vad februari och mars kommer bjuda på. Ett annat mål jag har är även att jag ska gå på minst en teater föreställning i år.

Jag tänkte prata lite om de olika eventen så jag tar dem i den ordning de kommer.

1 februari – Melodifestivalen

Ja, för typ femte gången (osäker?) ska jag gå på melodifestivalen live på Saab arena i Linköping. Jag älskar musik och melodifestivalen har varit en given tradition att titta på hemma i tv soffan i min familj. Men de senaste gångerna det varit i Linköping har jag varit och tittat live. I år är det dags igen och denna gång tar jag med mig. Mamma, min syster, min ena bror och Carro. Ska bli jättekul! Helt okej artister kommer också vara med i deltävlingen så det blir kul.

STOCKHOLM 20191126 Artisterna som tävlar i Linköping. OVÖ, Suzi P, Robin Bengtsson, Felix Sandman, Malou Prytz The Mamas, Sonja Aldénunder SVTs presentattion av de artister som ska tävla i Melodifestivalen 2020. Foto: Jonas Ekströmer / TT (LÅNAD BILD FRÅN SVT)

21 februari – Oh what a night!

Några veckor senare är det dags för ännu en musikalisk kväll! Nämligen showen ”Oh what a night” som jag ska på tillsammans med Carro. En hel show med de bästa musikallåtarna framfört av gänget från Jersey boys! Ska bli helt magiskt det med! Den är också i Saab arena. Jag har hört massa gott om den så jag är verkligen förväntansfull!

29 februari – Linköping VEGO – Vego mässa

Sen gör jag ett avbrott från musiken och kommer gå på Vegomässan i Linköping. För att få mer inspiration till den vegansk livsstil jag försöker leva efter. Det är första gången jag faktiskt går dit så det ska bli väldigt spännande att se vad det bjuder på. Jag lyckades hör och häpna få med min fina farmor till mässan. Inte så konstigt då hon blivit väldigt intresserad av det vegetariska köket på sistone. Så hon var inte svår att övertala.

14 mars – En värsting till syster – musikalen

Så hoppar vi ytterligare några veckor och då hamnar vi på den 14 mars och då ska jag och mamma åka upp till Stockholm och kolla på ”En värsting till syster” på Chinateatern. Mamma fick det i julklapp av mig som den snälla sonen jag är och jag hade inget emot att åka och titta på den jag heller. Inte nog med det så kommer vi lyxa till det med att äta middag i Stockholm och bo på Sheraton hotel över natten så vi hinner njuta av Stockholms shoppingen lite.

Jag vet inte vad jag ser fram emot mest men jag är hur som helt jätte taggad på att event våren snart äntligen börjar och det är ju faktiskt bara några dagar kvar tills det drar igång och det är dags för Melodifestivalen.

Ska ni gå på något event som ni längtar lite extra efter?

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.