Nytt kontrakt! – Det blir en uppföljare!

Det har varit tyst här på bloggen under ett par månader men jag har inte haft inspiration att skriva men det har jag nu! Mycket har hänt sen sist och det är faktiskt som ni ser i rubriken så har jag idag fått ett nytt förlagskontrakt och inte bara blir min debutroman ”I natt vänder lyckan” ljudbok utan jag har även fått kontrakt på att få skriva fler böcker och ja nu är det officiellt, det blir en uppföljare! Historien om den lilla ön Vårö i Stockholmsskärgård fortsätter ett tag till!

Idag har jag suttit med min lilla bruna anteckningsbok och ni som följt bloggen under ett par år vet att det var i den som min bok tog form och som nu nästa även den ska få ta form.

Inget är klart om när boken släpps men det kommer jag återkomma med. Jag har hur som helt påbörjat nästa bok om Patricia Svensson på Vårö. Det var inget jag hade planerat utan jag tänkte inte fortsätta men nu känner jag att det är klart att den ska få en fortsättning eftersom den var uppskattad och nu även när det nya förlaget vill ha fler böcker så kom inspirationen tillbaka!

Jag kommer att skriva en del om mitt författarskap här på bloggen framöver. Jag hoppas på att kunna uppdatera er här på bloggen oftare framöver men det har varit mycket senaste tiden.

Jag är så jäkla glad över mitt nya kontrakt och jag ser fram emot samarbetet med mina nästkommande böcker. Jag vill också tacka alla er som köpt och läst min bok sedan en släpptes 2018! Nu går jag in i en ny fas och ett nytt sätt att skriva och jag hoppas ni kommer att gilla den nya boken när den väl släpps! Nu får ni invänta ljudboken som ni kan lyssna till så länge!

03 comments on “Nytt kontrakt! – Det blir en uppföljare!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.